40.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40.000 TL
8 Elite'li herhangi bir cihaz sorunsuz 7 8 sene gider.

Araştırdım zaten hocam. Ve Samsung'un server kaydı hâlâ kapaliymiş, en mantıklı seçenek Xiaomi 15 Ultra. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam aslında aradığım telefonda istediğim özellikler genelde sosyal medyada takılıyorum, arada oyun oynarım ve bazen doğa fotoğrafı falan çekiyorum. Bir de 1-2 sene telefon bahsi bile etmek istemiyorum. Bu dediğim özellikleri Xiaomi 15 ultrada yaşarsam yeter zaten.

İsini gorecegini dusunuyorum. Amiral gemisi bir cihaz alacagin icin en az 4 yil sorun yasamazsin. Sorun yasayacagin tek konu batarya olur. Onu da degistirebilirsin zaten.

İsini gorecegini dusunuyorum. Amiral gemisi bir cihaz alacagin icin en az 4 yil sorun yasamazsin. Sorun yasayacagin tek konu batarya olur. Onu da degistirebilirsin zaten.

Hocam aslında Apple çok denemek istiyorum ama bu bütçedeki Apple cihazları fiyatını hak etmiyor diye almak istemiyorum.

Hocam aslında Apple çok denemek istiyorum ama bu bütçedeki Apple cihazları fiyatını hak etmiyor diye almak istemiyorum.
Seni anliyorum. Eger hevesin varsa Apple al. Fakat 16e alma. Tek lens pek iyi gozukmuyor artik. 15 veya ikinci el 16 alabilirsin. Fakat ikinci el alacaksan kesinlikle magazadan al. Cunku calinti telefon muhabbetleri oluyor. Telefoncudan alsan en azindan muhattabin olur. 16e'nin donanimi ve bataryasi harikadir. Ancak ben almazdim. 15 veya 16 bakabilirsin. Tek eksileri 60 Hz olmalari. Yine de kullandigin telefon olan Redmi Note 11 Pro ana menude bile 30 FPS'i zor veriyordur. Aslinda ikinci el 14 Pro'da alabilirsin guncellik umurunda degilse.

Aslında 2. el 14 Pro çok mantıklı geliyor ama mağazadanda alsam değişen vs muhabbeti çok fazla oluyor o yüzden sıfır almak istiyorum ve baktığım zamanda bu bütçede 16e ve iPhone 13 var. iPhone 15 almam için 10k daha koymam gerekiyor, bir yandanda Android alsam mı almasam mı? Diye düşünüyorum kafam çok karıştı.

@Simon, @Aakons

Son düzenleme:

16e ile 13'ü sil listeden.
Temiz 2.el 14 Pro bul yoksa Apple tarafında o bütçede başka cihaz bakmanı önermem.
Android tarafında yurt dışı mi 15u, sıfır 15t Pro, S25 FE, S24+ ya da S25, nothing Phone 3 gibi alternatifler mevcut.

Onceligini belirlemen lazim once. Android mi iPhone mu? Yurt disi mi yurt ici mi? Butce 40 binin ne kadar ustune cikabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…