Kasma yapmaz. Her şey islemcide bitiyor. Note 11 Pro'da Helio G96 vardi sanirim. Bayagi kotu islemci. 15 Ultra'da ise 8 Elite var. Fakat sunun bilgisini vereyim yazilim hala iyi degil. Xiaomi'nin en iyi cihazi olsa bile. Yine de kamera olarak S25 Ultra, iPhone 17 Pro Max'ten daha iyi kamera olarak. Cunku sensor boyutu olarak Xiaomi 15 Ultra 1/1" inc sensor kullanirken Apple iPhone 17 Pro Max 1/1.3" sensor boyutuyla daha kucuk bir sensor kullaniyor. Mi 15 Ultra kamera olarak en iyilerden. Hatta tek rakibi Huawei diyebilirim.
Hocam aslında aradığım telefonda istediğim özellikler genelde sosyal medyada takılıyorum, arada oyun oynarım ve bazen doğa fotoğrafı falan çekiyorum. Bir de 1-2 sene telefon bahsi bile etmek istemiyorum. Bu dediğim özellikleri Xiaomi 15 ultrada yaşarsam yeter zaten.
Araştırdım zaten hocam. Ve Samsung'un server kaydı hâlâ kapaliymiş, en mantıklı seçenek Xiaomi 15 Ultra. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam aslında aradığım telefonda istediğim özellikler genelde sosyal medyada takılıyorum, arada oyun oynarım ve bazen doğa fotoğrafı falan çekiyorum. Bir de 1-2 sene telefon bahsi bile etmek istemiyorum. Bu dediğim özellikleri Xiaomi 15 ultrada yaşarsam yeter zaten.
İsini gorecegini dusunuyorum. Amiral gemisi bir cihaz alacagin icin en az 4 yil sorun yasamazsin. Sorun yasayacagin tek konu batarya olur. Onu da degistirebilirsin zaten.
İsini gorecegini dusunuyorum. Amiral gemisi bir cihaz alacagin icin en az 4 yil sorun yasamazsin. Sorun yasayacagin tek konu batarya olur. Onu da degistirebilirsin zaten.
Seni anliyorum. Eger hevesin varsa Apple al. Fakat 16e alma. Tek lens pek iyi gozukmuyor artik. 15 veya ikinci el 16 alabilirsin. Fakat ikinci el alacaksan kesinlikle magazadan al. Cunku calinti telefon muhabbetleri oluyor. Telefoncudan alsan en azindan muhattabin olur. 16e'nin donanimi ve bataryasi harikadir. Ancak ben almazdim. 15 veya 16 bakabilirsin. Tek eksileri 60 Hz olmalari. Yine de kullandigin telefon olan Redmi Note 11 Pro ana menude bile 30 FPS'i zor veriyordur. Aslinda ikinci el 14 Pro'da alabilirsin guncellik umurunda degilse.
13 Pro'nun bile en az 4 senesi var. 14 Pro hem ekranı (120 Hz),hem malzemesi, kamerası ve dynamic island gibi özelliklerden düz base serilerden daha iyi deneyimlemiş olur.
13 Pro'nun bile en az 4 senesi var. 14 Pro hem ekranı (120 Hz),hem malzemesi, kamerası ve dynamic island gibi özelliklerden düz base serilerden daha iyi deneyimlemiş olur.
Aslında 2. el 14 Pro çok mantıklı geliyor ama mağazadanda alsam değişen vs muhabbeti çok fazla oluyor o yüzden sıfır almak istiyorum ve baktığım zamanda bu bütçede 16e ve iPhone 13 var. iPhone 15 almam için 10k daha koymam gerekiyor, bir yandanda Android alsam mı almasam mı? Diye düşünüyorum kafam çok karıştı.
Aslında 2. el 14 Pro çok mantıklı geliyor ama mağazadanda alsam değişen vs muhabbeti çok fazla oluyor o yüzden sıfır almak istiyorum ve baktığım zamanda bu bütçede 16e ve iPhone 13 var. iPhone 15 almam için 10k daha koymam gerekiyor, bir yandanda Android alsam mı almasam mı? Diye düşünüyorum kafam çok karıştı.
16e ile 13'ü sil listeden.
Temiz 2.el 14 Pro bul yoksa Apple tarafında o bütçede başka cihaz bakmanı önermem.
Android tarafında yurt dışı mi 15u, sıfır 15t Pro, S25 FE, S24+ ya da S25, nothing Phone 3 gibi alternatifler mevcut.