Bütçe
40.000 TL

Ywgizefe

Becerikli
40.000 TL civarında bir bütçem var. Yurt içi ya da yurt dışı fark etmez.

Benim için önemli olanlar:
  • Pil ömrü: günlük kullanımı rahatça çıkarabilmeli.
  • Hızlı şarj: batarya büyükse, çok hızlı şarj olması da önemli.
  • Ekran: çerçevesi küçük, kaliteli bir ekran istiyorum. Dizi–film izlerken tatmin etsin.
  • Oyun performansı: oyun oynarken 120 Hz ya da üstü tazeleme hızına sahip olsun.
  • Kamera: çok fotoğraf çekmem ama kötü de olmasın.
  • Tasarım: dev gibi, hantal bir telefon istemiyorum.
  • Malzeme kalitesi: çok üst düzey olmayabilir ama 40 bin TL veriyoruz; sağlam bir his versin.
  • Yazılım: istediğim uygulamayı özgürce yükleyebileyim. Icon pack ve kişiselleştirmelere izin veren bir yazılım yapısı olsun.
İleride saat, kulaklık ve laptop alarak bir ekosistem kurmak istiyorum; bu açıdan da uygun olsun.

Bu kriterlere göre aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz? Ayrıca sizin önerdiğiniz başka modeller varsa onları dabilmek isterim.
  • Redmagic 11 Pro (oyun performansı açısından çok iyi olduğu söyleniyor.)
  • Honor Win (Honor modelleri çok övülüyor. Daha önce bir Honor telefon kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım; kullandığım model oldukça basit bir modeldi.)
  • Samsung S25 Ultra (bu model hakkında pek bir bilgim yok.)
  • Xiaomi 17 Pro Max (arka tarafında ekran olmasını beğendim ancak bu modeller arasında performans ve genel kalite açısından çok da iyi olmadığı söyleniyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

• Ekran: çerçevesi küçük, kaliteli bir ekran istiyorum. Dizi–film izlerken tatmin etsin.
  • Oyun performansı: oyun oynarken 120 Hz ya da üstü tazeleme hızına sahip olsun.
  • Malzeme kalitesi: çok üst düzey olmayabilir ama 40 bin TL veriyoruz; sağlam bir his versin.
  • Yazılım: istediğim uygulamayı özgürce yükleyebileyim. Icon pack ve kişiselleştirmelere izin veren bir yazılım yapısı olsun.
İleride saat, kulaklık ve laptop alarak bir ekosistem kurmak istiyorum; bu açıdan da uygun olsun.

Bu kriterlere göre aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz? Ayrıca sizin önerdiğiniz başka modeller varsa onları dabilmek isterim.
  • Honor Win (Honor modelleri çok övülüyor. Daha önce bir Honor telefon kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım; kullandığım model oldukça basit bir modeldi.)
  • Xiaomi 17 Pro Max (arka tarafında ekran olmasını beğendim ancak bu modeller arasında performans ve genel kalite açısından çok da iyi olmadığı söyleniyor.)

s25/s25+ en uygunu.
Redmagic 11 Pro,Honor Win,S25 Ultra ve 17 Pro Max dev gibi ve hantal cihazlar doğal olarak.
S25+ büyük ama onlar gibi hantal değil.
Geri kalan isteklerini karşılar s25/s25+

S24+/honor 400 Pro.

Eğer bütçen bunlara yetiyor ise Xiaomi 17 PM-S25 Ultra al ben olsam S25 Ultra alırdım.

Bu 4'ü arasından Xiaomi 17 Pro Max en iyisi gibi görünüyor, S25+'ın sensörü eski, yazılımı çok iyi tamam ama kamerası diğerlerine göre büyük eksi gibi görünüyor. Honor Win veya Xiaomi 17 Pro Max alırdım.

Redmagic 11 Pro alabilirsin ama emin ol Honor Win veya Xiaomi 17 Pro Max'e göre büyük fark görmezsin.

İsteklerine göre tavsiyem, Xiaomi tarafına yönelmen. Xiaomi'de ki oyun performansı benim kullandığım Samsung cihazlarda yoktu. Hantal telefonlar maalesef çok yaygın. Özellikle pil ömrü istiyorsan büyük cihaz almak gerekli.

O zaman Samsung veya Apple tercih etmen gerekiyor. Diger markalar ekosistem isini beceremiyor henuz.

Hocam bu bütçede çok iyi iPhone yok bence benim için batarya onemli ama bu buycede hiçnişey alamam ekosistem olarak ise Apple çok pahalı Samsung daha iyi bir tercih olur.

s25/s25+ en uygunu.
Redmagic 11 Pro, Honor Win, S25 Ultra ve 17 Pro Max dev gibi ve hantal cihazlar doğal olarak.
S25+ büyük ama onlar gibi hantal değil.
Geri kalan isteklerini karşılar s25/s25+

Hocam tasarım benim için sonlarda hangisi daha iyi ise onu tercih ederim.

S24+/honor 400 Pro.

Eğer bütçen bunlara yetiyor ise Xiaomi 17 PM-S25 Ultra al ben olsam S25 Ultra alırdım.

Hocam Honor 400 Pro'nun kamera tasarımı çok garip duruyor.

İsteklerine göre tavsiyem, Xiaomi tarafına yönelmen. Xiaomi'de ki oyun performansı benim kullandığım Samsung cihazlarda yoktu. Hantal telefonlar maalesef çok yaygın. Özellikle pil ömrü istiyorsan büyük cihaz almak gerekli.

Evet hocam batarya benim için onemli hantal olması o kadar da onemli değil.

Hocam bu bütçede çok iyi iPhone yok bence benim için batarya onemli ama bu buycede hiçnişey alamam ekosistem olarak ise Apple çok pahalı Samsung daha iyi bir tercih olur.

Yurt dışı iPhone 17 alabilirsin ekosistemi sonra yaparsın.
Ekosistem olarak daha uygun ürünler gelecek gibi.
Açıkçası ekosistem önemliyse Samsung alabilirsin.

Hocam tasarım benim için sonlarda hangisi daha iyi ise onu tercih ederim.

Tasarım değil kaba cihaz istemeyip kaba hantal cihaz istemen garip.
O zaman S25 Ultra al.