Bütçe
45 USD

Çatlı Reis

Becerikli
Marvel Spider-Man 2, Steam'de 48 dolara düşmüş. Sizce fiyatına değer mi? 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada.

Bunlar da aklımda olan diğer oyunlar:
  • Cronos The New Dawn
  • Silent Hill F
  • Dying Light The Beast
  • Black Myth Wukong

Son düzenleme:
O fiyata Türkiye'de GTA 6 hariç hiç bir oyun değmez. Kötü yola sokmak gibi olmasın ama yeni çıkan yüksek bütçeli oyunları korsan oynamak daha mantıklı geliyor. Yine de bir oyun önereceksem dedikleriniz arasından Spiderman 2'yi öneririm.

O fiyata Türkiye'de GTA 6 hariç hiçbir oyun değmez. Kötü yola sokmak gibi olmasın ama yeni çıkan yüksek bütçeli oyunları korsan oynamak daha mantıklı geliyor. Yine de bir oyun önereceksem dedikleriniz arasından Spider-Man 2'yi öneririm.

Ne gariptir ki önerdiğiniz oyunda tek Türkçe alt yazı desteği bulundurmayan oyun hocam. Ben gözümden çıkarmışım zaten o parayı bir tavsiye verecekseniz oyun tavsiyesi verirseniz sevinirim.

O fiyata Türkiye'de GTA 6 hariç hiçbir oyun değmez. Kötü yola sokmak gibi olmasın ama yeni çıkan yüksek bütçeli oyunları korsan oynamak daha mantıklı geliyor. Yine de bir oyun önereceksem dedikleriniz arasından Spider-Man 2'yi öneririm.

GTA6 o dolardan çıkmaz hocam imkansız bence. Abim 100 dolardan fazla vermem dedi 100 dolara çıksa da bende oynasam diye dua ediyorum.

Marvel Spider-Man 2, Steam'de 48 dolara düşmüş. Sizce fiyatına değer mi? 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada.

Bunlar da aklımda olan diğer oyunlar:
  • Cronos the New dawn.
  • Silent Hill F
  • Dying Light the Beast.
  • Black myth Wukong.

The Beast'i birçok yerden izledim hocam gayet güzel ama tek başına aşırı saran bir yapısı yok bence Dying Light serisinin. Arkadaşlarınızla beraber alıp oynayabilirseniz çok eğleneceğinize eminim. Biz arkadaşımla Dying Light 1 oynuyorduk Co-op gayet sarıyordu.

Ne gariptir ki önerdiğiniz oyunda tek Türkçe alt yazı desteği bulundurmayan oyun hocam. Ben gözümden çıkarmışım zaten o parayı bir tavsiye verecekseniz oyun tavsiyesi verirseniz sevinirim.
Türkçe altyazı olmaması tabii ki olumsuz bir durum fakat önerirken Türkçe altyazı yok diye bir oyun önermemek da saçma olur. Türkçe yamalar mevcut. Spiderman'i sinematik aksiyon macera seviyorsanız alabilirsiniz zaten ilk oyunun gelişmiş hali oynanış iyi fakat hikayesini ilk oyundan daha kötü buldum ben açıkcası. Yine iyi hikaye ama ilk oyundan kötü. Oyunların 3'ü korku. Korku istiyorsanız Silent Hill önermiyorum. Daha sinematik ve atmosferi hissetiren oyun istiyorsanız Cronos fakat oynanış olsun diyorsanız Dying Light ama o da yani pek uzun götürmez 15 saatten sonra sıkar. Wukong zaten GOTY kazandı oynanışı baya güzel ama hikayesi Spiderman'a göre kötü. Yani size kalmış siz hangi tür daha çok seviyorsanız onu alabilirsiniz. Fakat dediğim gibi ben kişisel tercihlerime göre Spiderman'i seçerdim çünkü korku sevmiyorum ve oyunlarda güzel hikaye ve sinematik olsun istiyorum. Last of Us'ları falan oynamışsınızdır diye varsayıyorum yoksa o fiyata daha iyi oyunlar var :D
GTA6 o dolardan çıkmaz hocam imkansız bence. Abim 100 dolardan fazla vermem dedi 100 dolara çıksa da bende oynasam diye dua ediyorum.
Evet 40 dolara çıksa zaten piyasa alt üst olur. Tahminimce 70 dolardan çıkar. Sektöre ben GTA 6 yaptım daha böyle oyun göremezsiniz diye 80 dolardan da çıkartabilir ama daha fazla fiyata çıkacağını sanmıyorum.

The Beast'i birçok yerden izledim hocam gayet güzel ama tek başına aşırı saran bir yapısı yok bence Dying Light serisinin. Arkadaşlarınızla beraber alıp oynayabilirseniz çok eğleneceğinize eminim. Biz arkadaşımla Dying Light 1 oynuyorduk Co-op gayet sarıyordu.
GTA6 Standart paket 100 dolardan çıkamaz. Triple A oyunların sabit fiyatı 70 dolardır. Oyun çıkacağı zaman da 80 dolar olur çok çok. Belki deluxe paket vs. yaparlarsa fiyatı arttırılabilir onun haricinde 100 dolar üstü fiyatlara çıkmasının imkanı yok.

DL serisine gelecek olursak birinci ve ikinci oyunu tek başıma oynadım ve fazlasıyla zevk aldım. Benim alıp alamama konusunda tereddüt etme nedenim 1ve2.oyundan farklı şeyler barındırmıyor olması. Yenilik yoksa 45 dolar vermem.

GTA6 standart paket 100 dolardan çıkamaz. Triple a oyunların sabit fiyatı 70 dolardır. Oyun çıkacağı zaman da 80 dolar olur çok çok. Belki Deluxe paket vs. yaparlarsa fiyatı arttırılabilir onun haricinde 100 dolar üstü fiyatlara çıkmasının imkanı yok.

DL serisine gelecek olursak birinci ve ikinci oyunu tek başıma oynadım ve fazlasıyla zevk aldım. Benim alıp alamama konusunda tereddüt etme nedenim 1ve2.oyundan farklı şeyler barındırmıyor olması. Yenilik yoksa 45 dolar vermem.

PC'ye 2028 de geleceği söyleniyor hocam o zamana kadar ne olacağı belli olmaz ama haklısınız.

Vuruş hissiyatı için bile oynanabilecek bir oyun olduğu söyleniyor ama bilmiyorum. Hikayeye çok önem vermiyorsunuz sanırım.

Türkçe alt yazı olmaması tabii ki olumsuz bir durum fakat önerirken Türkçe alt yazı yok diye bir oyun önermemek da saçma olur. Türkçe yamalar mevcut. Spider-Man'i sinematik aksiyon macera seviyorsanız alabilirsiniz zaten ilk oyunun gelişmiş hali oynanış iyi fakat hikayesini ilk oyundan daha kötü buldum ben açıkçası. Yine iyi hikaye ama ilk oyundan kötü. Oyunların 3'ü korku. Korku istiyorsanız Silent Hill önermiyorum. Daha sinematik ve atmosferi hissetiren oyun istiyorsanız Cronos fakat oynanış olsun diyorsanız Dying Light ama o da yani pek uzun götürmez 15 saatten sonra sıkar. Wukong zaten GOTY kazandı oynanışı bayağı güzel ama hikayesi Spider-Man'a göre kötü. Yani size kalmış siz hangi tür daha çok seviyorsanız onu alabilirsiniz. Fakat dediğim gibi ben kişisel tercihlerime göre Spider-Man'i seçerdim çünkü korku sevmiyorum ve oyunlarda güzel hikaye ve sinematik olsun istiyorum. Last of Us'ları falan oynamışsınızdır diye varsayıyorum yoksa o fiyata daha iyi oyunlar var :D

Spider-Man 2 için tereddüt etmemin nedeni ilk oyundan çok fazla keyif alamamış olmam hocam. Saçma sapan yan içerlikler vardı oyunda, hikayesi içine çekemedi bir türlü beni. Korku türünü çok seviyorum o yüzden şimdilik Silent Hill F ve Cronos'a daha sıcak bakıyorum. Wukong'u ise birkaç ay önce paylaşımlı hesaptan 10 saat oynadım, sonra bir süre oynamayınca unuttum ve tekrar baştan başladım yine 15 saat kadar oynayıp paylaşımlı hesaptan sorun yaşayınca bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden Wukong'un o ilk 15 saati bana cehennem gibi gelebilir o yüzden ona da biraz soğuğum. Bu oyunlar arasında gidip gelmemin sebebi ise oynayacak oyun kalmamış olması zaten. Bunlar dışında bitirmediğim Triple A oyun kalmadı.

PC'ye 2028 de geleceği söyleniyor hocam o zamana kadar ne olacağı belli olmaz ama haklısınız.

Vuruş hissiyatı için bile oynanabilecek bir oyun olduğu söyleniyor ama bilmiyorum. Hikayeye çok önem vermiyorsunuz sanırım.

Yine de 100 doları geçebileceğini sanmıyorum.

Aksine hikayeye önem veriyorum ama bu hikayeyi izlemek için de farklı bir oynanış görmek istiyorum. Oynanış 1 ve 2'nin kopyası olduğu için ve the Beast yenilik adına çok az şey barındırdığı için emin olamıyorum.

Spider-Man 2 için tereddüt etmemin nedeni ilk oyundan çok fazla keyif alamamış olmam hocam. Saçma sapan yan içerlikler vardı oyunda, hikayesi içine çekemedi bir türlü beni. Korku türünü çok seviyorum o yüzden şimdilik Silent Hill F ve Cronos'a daha sıcak bakıyorum. Wukong'u ise birkaç ay önce paylaşımlı hesaptan 10 saat oynadım, sonra bir süre oynamayınca unuttum ve tekrar baştan başladım yine 15 saat kadar oynayıp paylaşımlı hesaptan sorun yaşayınca bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden Wukong'un o ilk 15 saati bana cehennem gibi gelebilir o yüzden ona da biraz soğuğum. Bu oyunlar arasında gidip gelmemin sebebi ise oynayacak oyun kalmamış olması zaten. Bunlar dışında bitirmediğim Triple A oyun kalmadı.
Dediklerinize göre en mantıklı Cronos bence. Silent Hill F ne bileyim pek güzel bir oyun çıkmadı gibi. Spiderman ilk oyun sevmediyseniz 2. oyun zaten hemen hemen aynısı sevmezsiniz. Wukong tekrar oynanılabilir bir oyun ama 15 saat de uzun bir süre.

Dediklerinize göre en mantıklı Cronos bence. Silent Hill F ne bileyim pek güzel bir oyun çıkmadı gibi. Spider-Man ilk oyun sevmediyseniz 2. oyun zaten hemen hemen aynısı sevmezsiniz. Wukong tekrar oynanılabilir bir oyun ama 15 saat de uzun bir süre.

Bana da öyle geliyor. Şimdilik ayın 29'unda ki sonbahar indirimlerini bekleyeceğim eğer Wukong 35-40 dolar arası bir fiyata düşerse onu alacağım yoksa cronos alıp geçerim. Silent Hill F'de hikayesi çok övülüyor ama oynanışı berbat deniliyor.