Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kingdom Come: Deliverance aldım, DLC'ler ile beraber. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum. Tarkov güzel bir fiyata ön siparişe açılmış. Her ne kadar rezalet bir oyun olsa da alsam mı diye düşünüyorum. Arc Raiders'a 1 haftada 120 saat gömdüm zaten. Fikirlerinizi bekliyorum; neler alabileceğim konusunda önerilerinizi paylaşın.

Kingdom Come: Deliverance aldım, DLC'ler ile beraber. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum. Tarkov güzel bir fiyata ön siparişe açılmış. Her ne kadar rezalet bir oyun olsa da alsam mı diye düşünüyorum. Arc Raiders'a 1 haftada 120 saat gömdüm zaten. Fikirlerinizi bekliyorum; neler alabileceğim konusunda önerilerinizi paylaşın.

Tur fark eder mi bilmiyorum ama Dispatch baya ilgimi cekiyor su siralar istek listeme ekledim.

Değer mi? Serinin en pahalı en iddialı oyunu olacak öyle deniliyor ve zaten Resident Evil 4 gibi bir şah eseri yapan Capcom bunu mu kötü yapacak?

Kötü dediğimi gördünüz mü mesajda? Alım gücü denen bir şey var. 52 dolar benim için yüksek bir para. Yoksa tüm re serisini oynamış biriyim ben. Her oyunu ayrı güzel.

Tur fark eder mi bilmiyorum ama dispatch bayağı ilgimi cekiyor su siralar istek listeme ekledim.

İyi hatırlattınız, dispatch genel olarak güzel bir oyun. İnteraktif oyunları seviyorum.