Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Selam,

Kendim ve arkadaşım için 40-50 bin bütçeyle dizüstü bilgisayar almayı düşünüyoruz. Tercihen ASUS ve Lenovo marka alacağız. Öneriniz ne olurdu?

Selam,

Kendim ve arkadaşım için 40-50 bin bütçeyle dizüstü bilgisayar almayı düşünüyoruz. Tercihen ASUS ve Lenovo marka alacağız. Öneriniz ne olurdu?
Bütçe çıkarsa bu modele bakılabilir:

Çıkmazsa Lenovo LOQ modeller değerlendirebilir, @Recep Baltaş hocamın önerdiği model iyidir:

Bütçeyi çok yukarı taşımak istemiyorsak bu da bir alternatif:

Lenovo tarafından cihaz asla önermem. Garanti servisleri ile bir ton problem yaşarsınız keza servisleri de BDH Bilişim. Şikayetvar üzerinden bakabilirsiniz yorumlarına. Asus TUF F16'lar bütçedeki en optimum cihazlardır.

Lenovo tarafından cihaz asla önermem. Garanti servisleri ile bir ton problem yaşarsınız keza servisleri de bdh bilişim. Şikayetvar üzerinden bakabilirsiniz yorumlarına. ASUS TUF F16'lar bütçedeki en optimum cihazlardır.

ASUS'un servisinde gelişme var mı ki?

Türkiye servis olarak vasat altı bir hizmete sahip. Birisi memnunken öbürü kalmaz genelde. O yüzden bu, sonu gelmeyen bir tartışma gibi bir şey.

Haklı bir yorum katılıyorum geneli böyle sadece ikisi de servis olarak iyi değil buna göre model seçmek mantıklı değil dedim Türkiye'nin geneli böyle bana kalırsa.