Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
kral bu markayı ilk defa duydum desem yeridir nasıl bir marka
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kral bu markayı ilk defa duydum desem yeridir nasıl bir marka.
Forumda devamlı önerdiğimiz bir marka. Diğer laptop konularına bakabilirsiniz. Tongfang kasayı kullanıyor cihaz, bütçesinin üstündeki markalar bile Clevo kasa kullanıyor. Tam bir F/P ürünü, yavaştan zam yemeye başladı.
şöyle diyim hocam kalite filan sonra teknik servisi vs vs nsaıl diyelim bu game garaj bir markaya mı bağlı sallıyorumki hp victus la ise buda ne ile bağlı yoksa kendisine ait mi markamı ve kronikleri var mıForumda devamlı önerdiğimiz bir marka. Diğer laptop konularına bakabilirsiniz. Tongfang kasayı kullanıyor cihaz, bütçesinin üstündeki markalar bile Clevo kasa kullanıyor. Tam bir F/P ürünü, yavaştan zam yemeye başladı.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Şöyle diyeyim hocam kalite filan sonra teknik servisi vs. Nsaıl diyelim bu GameGaraj bir markaya mı bağlı sallıyorum ki HP Victus'la ise bu da ne ile bağlı yoksa kendisine ait mi markamı ve kronikleri var mı?
Tek tek cevaplayayım.
GameGaraj bir markaya bağlı değil. Monster, Excalibur laptoplar nasıl Clevo'ya ürettirilip marka basılıyorsa GameGaraj'da aynısını yapıyor. Ancak GameGaraj Clevo gibi kalitesiz bir kasa üreticisine değil, Tongfang gibi fiyatına göre iyi kasalar üreten bir markayla çalışıyorlar.
Gelelim diğer bir konuya. @23783 hocamda da GameGaraj var, kendisi sana GameGaraj teknik servisi hakkında bilgi versin. Şunu net söyleyebilirim ki, kendisini kanıtlamış müşteri memnuniyetini umursamayan firmalardan daha çok ilgileniyorlar.
Son olarak da, kronik bir sorunu şu anda mevcut değil. Bunu zaman gösterecek ancak aldırdığımız kimse sıkıntı yaşamadı. Diyelim aldınız, sıkıntılı çıktı. Kronik bir sorun olmadığı için bu markanın değil teknolojik ürünün riskidir.
- Makaleler
- 1
ben victus düşünüyordum önceki konularımdan görebilirsiniz hall sensör olayı çıktı kafam allak bullak oldu şuan monster var 2019 da aldım artık eskidi monster almakta istemiyorum ddr5 kullanıyotrlar kazık yani excaliburda acerın teknnik servisi aşırı kötü asusuda bu fiyatlara 3050 veriyor arkadaş bana game garaj ı önerdi ilk defa duydum game garaj ile merak ettikerlmi söylicemGameGaraj dediğiniz markanın teknik servisi, o çok "premium" dediğiniz markalardan daha iyi. Laptoplarıda gayet kaliteli yeni ve güncel parçalar var içlerinde. Tabii her Tongfang kasa iyi olmuyor ama GameGaraj'ın kullandığı kasalar iyi ve kaliteli.
@Kwanx
1. control center vs var mı
2. diyelim ram taktım kendim garantiden çıkıyormu
3. temizletme paralımı (garanti bitimi)
4. diyelim temizlettik aynı gün içinde veriyorlarmı çünkü ben kocaelideyim ümraniye uzak kalır git gel
5.ne zamandır kullanıyorsun hocam şikayetin var mı cihazı bana kısaca tanıtırmısın
- Makaleler
- 1
Evet var.
Evet, teknik servise vermeniz lazım.
Evet.
GameGaraj'ın kendi sitesinde 20 iş günü diyor bende 1 haftaya gelmişti.4. diyelim temizlettik aynı gün içinde veriyorlarmı çünkü ben kocaelideyim ümraniye uzak kalır git gel
Slayer5 9Xl-5080 C3 modelini kullanıyorum, henüz bir şikayetim yok. Çok güzel bir cihaz. GameGaraj gözü kapalı alınabilecek bir marka.5.ne zamandır kullanıyorsun hocam şikayetin var mı cihazı bana kısaca tanıtırmısın
kendim temizlesem garanti den çıkarmı kendim taksam çıkarmı ram ssd vsEvet var.
Evet, teknik servise vermeniz lazım.
Evet.
GameGaraj'ın kendi sitesinde 20 iş günü diyor bende 1 haftaya gelmişti.
Slayer5 9Xl-5080 C3 modelini kullanıyorum, henüz bir şikayetim yok. Çok güzel bir cihaz. GameGaraj gözü kapalı alınabilecek bir marka.
sadece temizletmek mi 1 hafta bide