Arkadaşlar üstteki PC alınır mı? Genelde CS ve Bannerlord oynuyorum. Sistem tabii ki de yeterli bu iki oyun için ama uzun ömürlü bir sistem mi? Artısı eksisi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar üstteki PC alınır mı? Genelde CS ve Bannerlord oynuyorum. Sistem tabii ki de yeterli bu iki oyun için ama uzun ömürlü bir sistem mi? Artısı eksisi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü hocam üstteki Monster dizüstü için ne düşünüyorsun, halihazırda Monster dizüstüm var, on yıldır kullanıyorum ama artık yolun sonuna geldik
@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü hocam üstteki Monster dizüstü için ne düşünüyorsun, halihazırda Monster dizüstüm var, on yıldır kullanıyorum ama artık yolun sonuna geldik
Onu daha iyi bilen biri cevaplar ben laptopdan çok anlamıyorum.
Bence siz bir bütçe belirleyin @LH44 hocamıda etiketleyin o size yardımcı olacaktır.
Çünkü ben de ondan öğreniyorum.
Kasaya gelirsek, hazır sistemlerin hiçbiri alınmaz şu an. Hadi taş çatlasın 1-2 sistem, onlar da bu bütçede değil.
Trendyol'da bulunan sistem tek kelimeyle "leş". Son zamlardan sonra toplama sistemler de sıkıntıya girdi bu arada.