Sağ ol hocam.

@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü hocam üstteki Monster dizüstü için ne düşünüyorsun, halihazırda Monster dizüstüm var, on yıldır kullanıyorum ama artık yolun sonuna geldik :D

Not, dizüstü bilgisayarı kasa gibi kullanıyorum.

Onu daha iyi bilen biri cevaplar ben laptopdan çok anlamıyorum.
Bence siz bir bütçe belirleyin @LH44 hocamıda etiketleyin o size yardımcı olacaktır.
Çünkü ben de ondan öğreniyorum.

@yörük, laptop konusunda @23783 ve @talongod daha çok yardımcı olur.

Kasaya gelirsek, hazır sistemlerin hiçbiri alınmaz şu an. Hadi taş çatlasın 1-2 sistem, onlar da bu bütçede değil.
Trendyol'da bulunan sistem tek kelimeyle "leş". Son zamlardan sonra toplama sistemler de sıkıntıya girdi bu arada.

Sağ ol hocam.

@Prof. Dr. Abuzer Kömürcü hocam üstteki Monster dizüstü için ne düşünüyorsun, halihazırda Monster dizüstüm var, on yıldır kullanıyorum ama artık yolun sonuna geldik :D

Monster hiçbir cihaz alınmaz, hepsi sorunlu. Elle tutulur cihazları da gereksiz pahalı. Laptop için bütçe nedir?

Sağ ol hocam.

Kasası leş. Hatta küfür yasak olmasa daha iyi şeyler derdim 😀. Soğutması eh işte ama termal macunuda leş. Bütçe nedir?