Bütçe
40000

tutkishnature

Başarılı
Yer
İstanbul
Yaklaşık 20 gün önce Sapphire Pulse 9070XT ekran kartı aldım. Çarşamba günü aldım pazar gününe kadar güzel bir şekilde kullandım ancak pazar günü bir anda bozuldu. Sonra iade ettim şimdi yeni ekran kartı almak istiyorum. Genellikle 2K oyun oynanacak. Şu anda INNO3D 3X 5070 Ti almayı düşünüyorum. Vatan'da 15% indirim ile yaklaşık 41 bin TL. Bu ekran kartı alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Minimum 3 taksit olması gerekiyor.

Yaklaşık 20 gün önce Sapphire Pulse 9070XT ekran kartı aldım. Çarşamba günü aldım pazar gününe kadar güzel bir şekilde kullandım ancak pazar günü bir anda bozuldu. Sonra iade ettim şimdi yeni ekran kartı almak istiyorum. Genellikle 2K oyun oynanacak. Şu anda INNO3D 3X 5070 Ti almayı düşünüyorum. Vatan'da 15% indirim ile yaklaşık 41 bin TL. Bu ekran kartı alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Minimum 3 taksit olması gerekiyor.
İnno3d'yi alabilirsiniz. Güzel karttır kendisi.

5070 TI kartlar arasında;
  • Windforce (Eagle'da indirim olmadıktan sonra alınmaz)
  • Ventus
  • Prime
  • GamingPro V1 ve S
  • Phoenix V1 ve S
  • Galax 1-Click OC 2X
Harici ne aldığınız çok önemli değil.

Rezalet bir soğutma tasarımına sahip. Kendinden daha iyi kartların fiyatına satılıyor. Ki şuanki fiyatıda uçuk.

PNY 38'e düşebiliyor üstelik daha iyi bir model.

Rezalet bir soğutma tasarımına sahip. Kendinden daha iyi kartların fiyatına satılıyor. Ki şuanki fiyatıda uçuk.

PNY 38'e düşebiliyor üstelik daha iyi bir model.
Hocam peki 5080 tarafında bu tarz ayrımlar yapabilir miyiz var mı öneriniz ?

İnno3d'yi alabilirsiniz. Güzel karttır kendisi.

5070 TI kartlar arasında;
  • Windforce (Eagle'da indirim olmadıktan sonra alınmaz)
  • Ventus
  • Prime
  • GamingPro V1 ve S
  • Phoenix V1 ve S
  • Galax 1-Click OC 2X
Harici ne aldığınız çok önemli değil.
Bu tarz yani