talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bu markayı ilk defa duydum donanımı güçlü gözüküyor sorunu yoksa alınabilir.
Clevo kasaya sahip rezalet bir model. Donanımına aldanıp almayın.
Bu markayı ilk defa duydum donanımı güçlü gözüküyor sorunu yoksa alınabilir.
O zaman ASUS'dan şaşmayayım Gigabyte de hoş duruyor ama teknik sıkıntıları var mıdır acaba.
Hocam, watt değeri tam olarak ne anlama geliyor? Aynı modele sahip ancak farklı watt değerine sahip iki ekran kartı arasında performans farkı çok mu olur? Örneğin, RTX 4050’nin 50W ve 140W sürümleri arasında belirgin bir performans farkı var mı?Gigabyte cihaz ile, ASUS'tan alacağınız performansı almanız çok zor. Tercih yine sizin tabii.
Hocam, watt değeri tam olarak ne anlama geliyor? Aynı modele sahip ancak farklı watt değerine sahip iki ekran kartı arasında performans farkı çok mu olur? Örneğin, RTX 4050'nin 50W ve 140W sürümleri arasında belirgin bir performans farkı var mı?
Hocam, watt değeri tam olarak ne anlama geliyor? Aynı modele sahip ancak farklı watt değerine sahip iki ekran kartı arasında performans farkı çok mu olur? Örneğin, RTX 4050'nin 50W ve 140W sürümleri arasında belirgin bir performans farkı var mı?
1K daha çıkılıp bu alınabilir o zaman 4050'li cihaz önermek biraz saçma geldi.
Önerdiğim sırada bu fırsatı görmemiştim, kaçırılmaması gereken bir fırsat son zamlardan sonra.
Şimdi artık karar vereceğim slayer mi ASUS mu slayer güzel gibi sıkıntıları yoksa tabii.