Bütçe
400.000-450.000 TL
Makaleler
14
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam,

Evet, ben de araç alım konusu açmış oldum. İlk aracım olacak, uzun yıllar kullanacağım. Bir öğrenci olarak elbette. 🙂

C-D segment, geniş, konforlu ve gaza bastığımda yürüyecek makine arıyorum. Güzel, temiz bir B de düşünebilirim.

Şu anda seceneklerimin en güçlüsü safkan, düşük kilometrede Faz 2 Volvo S40 2.0T.

Önerileri alabilirim, temiz olması önceliğim.

Selam,

Evet, ben de araç alım konusu açmış oldum. İlk aracım olacak, uzun yıllar kullanacağım. Bir öğrenci olarak elbette. 🙂

C-D segment, geniş, konforlu ve gaza bastığımda yürüyecek makine arıyorum. Güzel, temiz bir B de düşünebilirim.

Şu anda seceneklerimin en güçlüsü safkan, düşük kilometrede Faz 2 Volvo S40 2.0T.

Emin olmamakla beraber bu fiyatlarda i20 bulunabiliyor olması lazım, az kullanmadık zamanında, güzel araba.

Selam,

C-D segment, geniş, konforlu ve gaza bastığımda yürüyecek makine arıyorum. Güzel, temiz bir b de düşünebilirim.

Şu anda seceneklerimin en güçlüsü safkan, düşük kilometrede faz 2 Volvo S40 2.0t.

400'e temiz 1.5dCi symbol alıp, dpf+egr iptali ve soft yazılım ile mükemmel bir araca dönüştürebilirsiniz hocam.😊Sorunsuz ve az yakıyor. Tam öğrenci işi.

Son düzenleme:
Selam,

Güzel seçim yiğenim Hyundai falan boşver alırken güzel bi expertizle motoruna baktır

2.0T öğrenci dostumudur bilemedim :D ben öğrenciyken kırmızı 1.7 corsam vardı :D sonra cay motor poloya heves etmiştimde hevesimle kaldı :D

Fena değil tabii ama daha çok 200 beygir benzinlilerin konuşulduğu bir yerde bilemedim. 🙂

Kenarda masraflar için para ve tanıdık usta varsa neden olmasın? 🙃 İki dedemde symbol kullandı yaklaşık 10 yıl boyunca. Akü bitmesi ve kaza dışında yolda bırakmadı. Allah symbolü yapan mühendislerden razı olsun.