Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400-500 TL
- Makaleler
- 23
Ayni markanin mouse'unu kullaniyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Dizaynı ilk aldığım klavyeyi anımsatıyor. Bunu alabilirim belki.Ayni markanin mouse'unu kullaniyorum.
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun simdiden.Dizaynı ilk aldığım klavyeyi anımsatıyor. Bunu alabilirim belki.
dalmatianpelican
Yetkin
Hotswap ve mekanik, isini görür.
Prime üyesiysen ₺150 kuponu var. Değilsen de ₺39. Hemen ol, kargo ücretsiz ve Prime ile birlikte ₺120 indirimin oluyor:
Ayrıca şu üründe de bu kupon geçerli:
Fiyatı ₺800'e çıkarırsan yine Claws'ın şu ürünü var. Bu ürün kablosuz ve multimedya tuşları var:
Hotswap olsa bile ₺500'e satılan bir mekaniğin switchlerinin sorunsuz çıkması hayal gibi bir şey herhalde. Yedek switchleri de yerelde uygun fiyata satan çok yer yok. Ekstra bütçe çıkar.
https://www.amazon.com.tr/Claws-Thunderstrike-RGB-I%C5%9F%C4%B1kland%C4%B1rma-Klavyesi/dp/B0DYJYLG5M
Ayrıca şu üründe de bu kupon geçerli:
Fiyatı ₺800'e çıkarırsan yine Claws'ın şu ürünü var. Bu ürün kablosuz ve multimedya tuşları var:
Hotswap olsa bile ₺500'e satılan bir mekaniğin switchlerinin sorunsuz çıkması hayal gibi bir şey herhalde. Yedek switchleri de yerelde uygun fiyata satan çok yer yok. Ekstra bütçe çıkar.
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anti-ghostingi var ve malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. 1.5 yıldır kullanıyorum hala sapasağlam.