Bütçe
500 TL

nisaa

Üstün
Makaleler
3
Selam, bütçem sınırlı 400-500 TL'ye kadar ve nostalji ağırlıklı açık dünya, hikaye odaklı aksiyon FPS'ler seven biriyim. Mafia 2/1, GTA 4/Vice City/San Andreas, Far Cry 3/4/Primal, RDR2, Resident Evil serisi, Crysis, Prototype, PES 2013-2017, Age of Empires gibi oyunları bayıla bayıla oynadım. Watch Dogs 1'i sevmedim ama 2'ye bakıyorum. Korku/survival hayatta kalma sevebilirim, doğada hayvan avcılığı falan oyunları varsa da oynayabilirim.

(God of War PS2/PS3'den oynayabilirim)
COD/Battlefield eski oyunları favorim, bazıları var bazıları yok ama param çok yok.

Satın alma listem:
  • Age of Empires II DE
  • Age of Empires III Definitive Edition
  • Assassin's Creed 2
  • Assassin's Creed Brotherhood, 2 ve 1.
  • Watch Dogs 2
    Nostalji God of War serisini emülatörden oynamayı düşündüm, crack düşünmüyorum güvenlik önceliğim.
Toplam ~300-400 TL tutuyor. Call of Duty klasikler (MW, MW2 2009, World at War) pahalı diye pas geçtim ama önerirseniz bakarım ben şahsen seriyi aşırı severim. Sizce liste nasıl? Değiştireyim mi? Benzer zevke göre ne önerirsiniz?

Şuan Gta Vice City oynuyorum çok güzel sarıyor. :)

Bazı sorularım da var arkadaşlar.
  • Baldur's Gate 1-2 alayım mı?
  • Battlefield Hardline alayım mı? Diğer oyunları var.
  • Last of Us Part I, RDR1 alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

1 ve 2'yi almış biri olarak bence almalısın. Ben de yavaştan bu seri için fırsat kollamaktayım da bakalım beni kendinden soğutacak mı çünkü rol yapma oyunlarıyla aram pek iyi değil. :D
Battleflied serisini seviyorsan ve seriyi tamamlamak istiyorsan alabilirsin.
RDR'in ilk oyunu bildiğin eski oyun yani Rockstar, hiçbir şey yapmadan PC'ye taşımış oyunu. :D

Selam, bütçem sınırlı 400-500 TL'ye kadar ve nostalji ağırlıklı açık dünya, hikaye odaklı aksiyon FPS'ler seven biriyim. Mafia 2/1, GTA 4/Vice City/San Andreas, Far Cry 3/4/Primal, RDR2, Resident Evil serisi, Crysis, Prototype, PES 2013-2017, Age of Empires gibi oyunları bayıla bayıla oynadım. Watch Dogs 1'i sevmedim ama 2'ye bakıyorum. Korku/survival hayatta kalma sevebilirim, doğada hayvan avcılığı falan oyunları varsa da oynayabilirim.

(God of War PS2/PS3'den oynayabilirim)
COD/Battlefield eski oyunları favorim, bazıları var bazıları yok ama param çok yok.

Satın alma listem:
  • Age of Empires II DE
  • Assassin's Creed 2
  • Assassin's Creed Brotherhood, 2 ve 1.
  • Watch Dogs 2
    Nostalji God of War serisini emülatörden oynamayı düşündüm, crack düşünmüyorum güvenlik önceliğim.
Toplam ~300-400 TL tutuyor. Call of Duty klasikler (MW, MW2 2009, World at War) pahalı diye pas geçtim ama önerirseniz bakarım ben şahsen seriyi aşırı severim. Sizce liste nasıl? Değiştireyim mi? Benzer zevke göre ne önerirsiniz?

Şu an GTA Vice City oynuyorum çok güzel sarıyor. :)

Bazı sorularım da var arkadaşlar.

Dusk öneririm Steam'de 3 dolar civarı ama Xbox'ta 42 lira. Boomer shooter seviyorsan son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan biri.

Dusk öneririm Steam'de 3 dolar civarı ama Xbox'ta 42 lira. Boomer shooter seviyorsan son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan biri.
Bu tarz oyunlar ilgimi çekmiyor.

1 ve 2'yi almış biri olarak bence almalısın. Ben de yavaştan bu seri için fırsat kollamaktayım da bakalım beni kendinden soğutacak mı çünkü rol yapma oyunlarıyla aram pek iyi değil. :D
Battleflied serisini seviyorsan ve seriyi tamamlamak istiyorsan alabilirsin.
RDR'in ilk oyunu bildiğin eski oyun yani Rockstar, hiçbir şey yapmadan PC'ye taşımış oyunu. :D

Çok pahalıymış hocam, Hardline alamam ama attığım listeyi alabilirim 300 TL tutuyor. Baldur's Gate 1-2 de alırım. Sniper Elite 2-3-4var ama 5 almakta kararsızım. Call of wild miydi öyle bir doğa oyunu var ilgimi çekiyor aslında.

Biliyorsunuzdur diye oyunları anlatmayacağım, birkaç oyun yazacağım hocam. Göz atmakta fayda var.

• Half-Life ve portal demezsek olmazdı böyle bir soruda...
  • Age of Empires II de.
  • Age of Empires III Definitive Edition.
  • Assassin's Creed 2 ailesi.
  • Max Payne.
  • FC2
  • Watch Dogs nostaji değil ama sevdiğiniz türlere uyuyor gibi...
  • Metro serisi (emülatör)
  • S.T.A.L.K.E.R.. Shadow of chernobyl.
  • Wolfenstein
  • The Long Dark.
  • Just Cause 2 ve 3 isterseniz diğer seriler serisi.
  • Hitman: Absolution ve blood money.
  • Uncharted 1 hala oynanabilir ama eski olduğunu göz önünde bulundurmak lazım 2 ve 3, 4 zaten PC'de var ama nostaji sayılır mı bilmiyorum. (emülatör)
Sorularınıza gelelim sırasıyla:
  • Baldur's Gate hakkında bir şey söyleyemem hiçbir oyununu oynama fırsatım olmadı.
  • Hardline almaya gerek yok ana seri yeter varsa.
  • The Last of Us Part I ve RDR1 tamamen size kalmış, zevkinize ve bütçenizde tek oyun (emülatör yerine satın aldıysanız tek oyun) tek oyun alayım oyundan çok deneyim olsun derseniz alınır.

Son düzenleme:
Selam, eski Pirates oyununa benzer Japonlar tarafından yapılmış ve geliştirilmiş hali var Epicte, ben aldım dün 159TL.
https://www.rpgfan.com/review/sailing-era/ bu da yorum linki.

Selam, eski Pirates oyununa benzer Japon'lar tarafından yapılmış ve geliştirilmiş hali var Epic'te, ben aldım dün 159TL.
Sailing Era Review | RPGFan bu da yorum linki.

Hocam böyle oyunları değil daha çok GTA Vice City, Mafia 2, Far Cry 3, Resident Evil serisi, Call of Duty gibi oyunları seviyorum.

• Age of Empires II DE
  • Assassin's Creed 2 ailesi
  • Max Payne
  • S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Uncharted 1 (emülatör)
  • Baldurs Gate
  • TLOU1 ve RDR1 (emülatör)
Hocam mükemmel önerileriniz için çok sağ olun saydıklarınızdan bunları uygun gördüm, ilk mesajımdaki oyun listeme ekleyeceğim.Saydığınız oyunların bazıları var olmayanlardan şunları ekledim.

Hitman ve Stalker bakabilirim eve gidince.

Prototype serisi güzel oluyor. Bu tarz güzel oyunlar bakıyorum Outlast, Call of Duty, Battlefield hikaye serisi gibi 1. oyunu gibi falan. Ne önerirsiniz başka? İndirimleri kaçırmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Aklıma gelenler bunlar başka oyun var mı? Bilmiyorum hocam.
  • Bioshock Serisi
  • Dishonored Serisi
  • L.A Noire- Sevdiğiniz oyunların tarzına pek uymuyor ama GTA serilerini severek oynuyorsunuz diye önerdim.
  • Resident Evil özellikle de 4. oyun en iyisi ama bütçeyi bir tık zorluyor.
  • Batman Arkham serisi-Origins saf dışı kalabilir.
  • Fallout Serisi
  • Size uyar mı bilmiyorum ama Alien ve Prey

Stronghold serisi veya medieval 2 Total War nasıldır? Age of Empires'ten farkı nedir?

Aklıma gelenler bunlar başka oyun var mı? Bilmiyorum hocam.
  • BioShock Serisi
  • Dishonored Serisi
  • L.A. Noire- Sevdiğiniz oyunların tarzına pek uymuyor ama GTA serilerini severek oynuyorsunuz diye önerdim.
  • Resident Evil özellikle de 4. oyun en iyisi ama bütçeyi bir tık zorluyor.
  • Batman Arkham serisi-Origins saf dışı kalabilir.
  • Fallout Serisi
  • Size uyar mı bilmiyorum ama Alien ve Prey

Teşekkürler naçizane önerileriniz için, Batman vardı, Resident Evil 4 ortak hesap bakabilirim ya da emulatör. Fallout serisi ve Dishonored, BioShock hiç denemedim ilk defa duydum diyebilirim o yüzden listeme eklemedim şu anlık bütçem çok yok.

L. A Noirie zamanında denemiştim, aksiyon falan olmadığı için dedektiflik çok sıkıcı geldi.

Satın alma listem:
Assassin's Creed 1 ve 2
Watch Dogs 2
Baldur's Gate 1-2
Stronghold 1-2 HD olan eski sürümleri

Emülatör ya da ortak hesap ile erişeceklerim:
God of War 1-2-3
Age of Empires 2 DE ve 3 Classic
Bannerlord (Warband bende var)
Total War: MEDIEVAL II

Nasıl arkadaşlar toplam 400 TL civarı para vereceğim muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör: