Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
400-700 TL arası bir bütçem var. Aşağıda kalırsa daha memnun alırım. İnanılmaz uzun oyun seansları olmayan ancak telefonun FPS kısıtlamasını engelleyecek kadar soğuk tutacak bir soğutucu arıyorum. POCO X7 Pro kullanıyorum.

@Ethem Efe, tabii zaten telefonun arkasına kasa fanı olsa gerektiği kadar soğutuyor kolay soğuyan cihazlar bunlar.

Küçük plaka çıkıyor içinden onu seni rahatsız etmeyecek kadar anakarta yakın bir şekilde yapıştırıyorsun soğutucuda magnetle ona tutunuyor.

@Ethem Efe, tabii zaten telefonun arkasına kasa fanı olsa gerektiği kadar soğutuyor kolay soğuyan cihazlar bunlar.

Küçük plaka çıkıyor içinden onu seni rahatsız etmeyecek kadar anakarta yakın bir şekilde yapıştırıyorsun soğutucuda magnetle ona tutunuyor.

Teşekkürler, alayım o zaman. Çok uzun süreler oynamıyorum zaten, 2 3 el Wild Rift maçı falan genelde.

Klasik dimensty sorsan Snapdragon'dan iyi diye pazarlarlar neyse umarım yardımcı olur.

Telefondan memnunum ya, oyun için almadım zaten aslen. 1 2 ayda bir Türkiye'ye dönüyorum hastane kontrolü için sıkılmayayım diye. Yoksa günlük kullanım, akıcılık, kamerası falan mükemmel. Ha yine oyunları çok iyi çalıştırıyor ama ısınıyor işte.