400 dolara robot süpürge önerisi

Bütçe
400 dolar
Ben yakın zamanda dreame D20 Pro Plus aldım ve bayağı memnunum. Attığınız üst modeli olduğu için büyük ihtimalle daha da tatmin eder. Öbürü hakkında bir deneyimim yok.

Ben yakın zamanda dreame D20 Pro Plus aldım ve bayağı memnunum. Attığınız üst modeli olduğu için büyük ihtimalle daha da tatmin eder. Öbürü hakkında bir deneyimim yok.

Sizin modelden almayı düşünüyordum fiyat farkı fazla olmayınca bu modellere geçeyim dedim ama ikisi arasında kaldım. Bir de yurt dışından getireceğim için uzun ömürlü olmasını istiyorum.

Ecovacs deebot N10 kullanıyorum. Hor kullandığım halde hiçbir sorunu yok. Ecovacs da tercih edebilirsiniz. Uygulama konusunda Xiaomi ve muadilleri hariç kötü görmedim.

Sizin modelden almayı düşünüyordum fiyat farkı fazla olmayınca bu modellere geçeyim dedim ama ikisi arasında kaldım. Bir de yurt dışından getireceğim için uzun ömürlü olmasını istiyorum.

Ben de yurtdışından getirdim. €180'a aldım Amazon İtalya üzerinden. Yalnız bu robotların bataryalı olduğu için uçakta valize veremeyeceğinizi unutmayın. Taşıması biraz yorucu oluyor da.

Dreame kullaniyorum ben de memnunum.

Dreame kullanıyorum ben de memnunum.

Birkaç inceleme videosu izledim sanırım ben de dreame tercih edeceğim.

Ben de yurt dışından getirdim. €180'a aldım Amazon İtalya üzerinden. Yalnız bu robotların bataryalı olduğu için uçakta valize veremeyeceğinizi unutmayın. Taşıması biraz yorucu oluyor da.

Siz nasıl getirdiniz peki hocam ben de uçakta getirmeyi düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…