Selam herkese, birkaç yerde okuduğuma göre monitörün kutusunun içinden çıkan kablo flicker ve 300 Hz üzeri siyah ekrana sebep oluyormuş. Bundan kaynaklı olarak kullanıcılar başka DP kablosu almış (Paugge VESA), lakin ben bulamadım stok internette. Bunun gibi önerebileceğiniz DP kablosu varsa, sağlam ve kaliteli önerirseniz çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Selam herkese, birkaç yerde okuduğuma göre monitörün kutusunun içinden çıkan kablo flicker ve 300 Hz üzeri siyah ekrana sebep oluyormuş. Bundan kaynaklı olarak kullanıcılar başka DP kablosu almış (Paugge VESA), lakin ben bulamadım stok internette. Bunun gibi önerebileceğiniz DP kablosu varsa, sağlam ve kaliteli önerirseniz çok sevinirim.
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo, 1m, 25903 - Fiyatı, Yorumları
8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo, 1m, 25903 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
EFI Shell
Bilgin
Almışken 2.1 alın derim:Selam herkese, birkaç yerde okuduğuma göre monitörün kutusunun içinden çıkan kablo flicker ve 300 Hz üzeri siyah ekrana sebep oluyormuş. Bundan kaynaklı olarak kullanıcılar başka DP kablosu almış (Paugge VESA), lakin ben bulamadım stok internette. Bunun gibi önerebileceğiniz DP kablosu varsa, sağlam ve kaliteli önerirseniz çok sevinirim.
Hiç yorum yapılmamış hocam ne kadar iyi bir marka?![]()
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo, 1m, 25903 - Fiyatı, Yorumları
8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo, 1m, 25903 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Ne kadar iyi marka hocam bilmiyorum bide 1.5m falan olursa daha iyi olur benim için
Hiç yorum yapılmamış hocam ne kadar iyi bir marka?
Ne kadar iyi marka hocam bilmiyorum bir de 1.5m falan olursa daha iyi olur benim için.
Ugreen iyi marka gözün kapalı alabilirsin şu an her HDMI DisplayPort kablosu alınca bunu alıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Ugreen iyi marka gözün kapalı alabilirsin şu an her HDMI DisplayPort kablosu alınca bunu alıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Ugreen 80391 8K 60 Hz Display Port To Display Port 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen 80391 8K 60 Hz Display Port To Display Port 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu alınır mı? Hocam?Ugreen 80391 8K 60 Hz Display Port To Display Port 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen 80391 8K 60 Hz Display Port To Display Port 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alınır, güzel ama normal fiyat seçiniz; yeni gibi olan iade edilmiş ürünü veriyorlar. Pauge ve Ugreen HDMI DisplayPort kablo konusunda çok iyiler.
İnşallah pişman etmez monitörün kablosuna güvenmediğim için alıyorum sağlam da olsa yedeğimde dursun.Alınır, güzel ama normal fiyat seçiniz; yeni gibi olan iade edilmiş ürünü veriyorlar. Pauge ve Ugreen HDMI DisplayPort kablo konusunda çok iyiler.
İnşallah pişman etmez monitörün kablosuna güvenmediğim için alıyorum sağlam da olsa yedeğimde dursun.
Beğenmesen iade edersin 14 gün iade hakkın var.
Bu attığım linkte kablo uyumlu demi hocam?