Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400
Xbox 360E
Üstün
Bu işinizi fazlasıyla görecektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artarsa. Onun dışında pek mantıklı ürün bulamadım. Ürün minimum 400 TL mi olmalı?
Bu işinizi fazlasıyla görecektir.
Merhabalar, bugün internette çokça önerilen Exodia serisine bi' göz atalım.
Öncelikle DT Exodia ürününe bakalım, ürünün hızları aşırı kötü.
Saniyede 15.31 MB/s yazma değerine ve 106.78 MB/s okuma değerine sahip. Bu değerler çok düşük ve aynı zamanda rezalet değerler. Ayrıca ürünün içindeki yonga çipinin kalitesizliğinden dolayı kısa sürede bozulma ihtimalinin diğer USB'lere göre daha fazla olduğunu belirtmekte fayda var. Bu sorunu başka forumlarda yaşayan kullanıcı sayısı bir hayli de fazla.
Exodia M ürününün hız testi ise böyle:
Exodia M'i...
Saniyede 15.31 MB/s yazma değerine ve 106.78 MB/s okuma değerine sahip. Bu değerler çok düşük ve aynı zamanda rezalet değerler. Ayrıca ürünün içindeki yonga çipinin kalitesizliğinden dolayı kısa sürede bozulma ihtimalinin diğer USB'lere göre daha fazla olduğunu belirtmekte fayda var. Bu sorunu başka forumlarda yaşayan kullanıcı sayısı bir hayli de fazla.
Exodia M'i...
- Toby Fox
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Şu bile ondan çok daha kaliteli. Rezalet ve kronik sorunlu bir ürün.
Son düzenleyen: Moderatör:
Premium'unuz var mı?Alt limit yok. %50 indirim veriyor. 150ye kadar. 250 gibi fiyat öderim diye bu konuyu açtım.
Xbox 360E
Üstün
Bütçe artarsa. Onun dışında pek mantıklı ürün bulamadım. Ürün minimum 400 TL mi olmalı?
Merhabalar, bugün internette çokça önerilen Exodia serisine bi' göz atalım.
![]()
![]()
![]()
Exodia M'i...
- Toby Fox
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Şu bile ondan çok daha kaliteli. Rezalet ve kronik sorunlu bir ürün.
Hiç bilmiyordum iyi oldu sağ ol bilgi için. O zaman 10 20 TL ekleyin de U366 modeli işiniz görür. En azından okuma yazma hızları iyi.
Hiç bilmiyordum iyi oldu sağ ol bilgi için. O zaman 10 20 TL ekleyin de U366 modeli işiniz görür. En azından okuma yazma hızları iyi.
O da 419 TL edecek bir model değil.
Bütçe artar mı peki? 400 okuma 100 yazma veriyor attığım Ultra Lux'e.
AhmethanG
Başarılı
O da 419 TL edecek bir model değil.
Bütçe artar mı peki? 400 okuma 100 yazma veriyor attığım Ultra Lux'e.
Pek planlamiyorum artmayi. Peki Hepsiburada olmaz ise 300e var mi?
Hepsiburada Premium 1 TL görünüyor ise abone olun hocam.Pek planlamiyorum artmayi. Peki Hepsiburada olmaz ise 300e var mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young