Bütçe
En fazla 400, mümkünse 300 TL
QCY Buds Bluetooth Kulaklık - Şık Tasarım - IPX4 - 35 Saat Ultra - Düşük Gecikme 0.06S -AI - Siyah

Hocam biraz daha bekleme şansınız varsa bir tık üstüne bunlar var. Durumunuzu da anlıyorum ama bu fiyat bandı altına aldıklarınız sağlığa zararlı maalesef.

Bende onları düşünüyordum ilk mesajımda da attım, hocam biraz daha iyi belki denk olduklarını söyledi Havit kulaklığın, onu sipariş edeceğim şimdi. Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim. Uzecegini sanmam. A101 ve BİM kulakligi fiyatina satiliyor. Fakat ses kalitesi olarak sahnenin dar olacagini unutma. Dedigin gibi durumden daha ucuz sonucta.

Evet, fark ettim. Zaten 3-4 tane seçeneğimiz var bu bütçede ki KZ dawn kulaklığa bütçem yetmiyor, QCY de kablosuz olduğundan daha düşük segment kalır dediniz Havit'e göre. EarPods'u saymıyorum JBL ve Havit kalıyor. Fiyat açısından Havit olan daha mantıklı.

Evet, fark ettim. Zaten 3-4 tane seçeneğimiz var bu bütçede ki KZ dawn kulaklığa bütçem yetmiyor, QCY de kablosuz olduğundan daha düşük segment kalır dediniz Havit'e göre. EarPods'u saymıyorum JBL ve Havit kalıyor. Fiyat açısından Havit olan daha mantıklı.
JBL'in bu sekilde olan kulak ici kulakligini denemistim. Daha eski bir modelini tabii. Bu tur EarPods klonu kulakliklar ayni ince kabloyu ve ayni ses kalitesine sahipler hemen hemen. Geriye kalan fiyat farki marka imajina gidiyor. Bence de Havit daha mantikli. Hayirli olsun simdiden.

JBL'in bu sekilde olan kulak ici kulakligini denemistim. Daha eski bir modelini tabii. Bu tur EarPods klonu kulakliklar ayni ince kabloyu ve ayni ses kalitesine sahipler hemen hemen. Geriye kalan fiyat farki marka imajina gidiyor. Bence de Havit daha mantikli. Hayirli olsun simdiden.

Aldım, teşekkür ederim. 😇

Ben de tam bunu önermek için girmiştim konuya. Birkaç hafta önce aldım. Beklentimin üstünde bir ses kalitesi var. Kulağa da iyi oturuyor. Bisiklet sürerken bile hiç kıpırdamıyor. Alabiliyorsan kesinlikle öneririm. Olumsuz yorumlar bağlantı ile ilgili. Ben Xiaomi 14T ile kullandım, Lenovo laptopta kullandım, PC'de mercusys adaptör ile kullandım, üçünde de sorun olmadı.

@Simon bugün geldi hocam, güzel ses kalitesi üzmedi market kulaklıklarını bu bütçeyle 3'e 5'e katlar. Fiyat olarak 300 TL bandına kadar gideri var mış aslında. 100 liraya hiçbir şey. Ben beğendim.