Bütçe
Max 400TL

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Yedek bir sistem topluyorum. Bu sistemin işlemcisinde (Ryzen 5 2600X) ve ana bilgisayarımdaki RTX 3080’de kullanacağım.

Her iki kullanım için uygun bir termal macun önerir misiniz? Zamanında RTX 2070’te Kryonaut kullanmıştım, memnundum ama işlemci için iyi olur mu emin değilim. Şimdiden teşekkürler.

(MX4-6 dışındaki önerilere açığım.)

@pawEn @Toby Fox

Fiyatına göre gayet güzel duruyor, ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Performansında bir düşüş gördünüz mü?

Ekran kartını sattım hocam işlemcide hala TF7 sürülü öyle gözle görülür bir düşüş yaşamadım olsa da hissetmem soğutucu işlemciye çok büyük. Pump-out gibi bir şey olduysa bilmiyorum ona acipta bakma fırsatım olmadı. Ekran kartında bir derdim olmadı 1-2 aylık sürede.

Ekran kartını sattım hocam işlemcide hala TF7 sürülü öyle gözle görülür bir düşüş yaşamadım olsa da hissetmem soğutucu işlemciye çok büyük. Pump-out gibi bir şey olduysa bilmiyorum ona acipta bakma fırsatım olmadı. Ekran kartında bir derdim olmadı 1-2 aylık sürede.
Anladım, yine de başka görüşler almak iyi olur, duruma göre hareket ederim. Çok uzun süre dayanıyor, hiç pump out yapmıyor diye aldığım Pullwark Bold, daha 1 yılını doldurmadan eski sıcaklıklara geri döndü. Pump-out orta dereceydi ama sıcaklıklar ciddi şekilde artmıştı. Kartın vidası da yalama olduğu için sürekli açmak istemiyorum. Bu yüzden biraz daha uzun vadeli bir şeyler bakıyorum.

Cooler master mastergel maker'ı önerecektim fakat fiyatı ciddi yükselmiş indirimde yakalanıp alınabilir. Uzun yıllar işlemcimde kullandım, yıllarca yenilememiş olmama rağmen bana mısın demedi en son ben aynı macunla tekrar yenilemiştim soğutucuyu çıkarttığımda hala yapısını korumuş şekilde duruyordu.