Makaleler
16
Yer
LTAF
4000 TL bütçede 27 inç monitör olmayabilir biliyorum ama bu sıra oyunları vs. komple bıraktım, sadece arada LoL ve FC24 oynuyorum. Onun için yenileme hızı vs. önemsiz bir monitör alma fikri doğdu aklıma, şu an kullandığım 75 Hz bana yetiyor açıkçası.

Sadece ders videoları izlerken, arada FC 24 açıp oynarken büyük ekranlı bir monitör kullanmak güzel olur diye düşündüm, bu fiyata var mıdır, varsa önerileriniz nedir? Çok teşekkürler.

Tüm öneriler için teşekkürler arkadaşlar fakat bir şeyi tekrar belirteyim: Herkes 144-165Hz oyuncu monitörlerinden önermiş. Yani 75Hz, 100Hz gibi değerler sunan monitörler de yine alınabilir, güzel görüntü sunan şeyler varsa onlar da olabilir. İlla "oyuncu monitörü" kategorisine girmemiz gerekmiyor. Bu önerileri dikkate alacağım fakat öyle yenileme hızı ve gecikme değerlerine çok takılmadan güzel görüntü sunabilen bir şeyler varsa onları da atabilirsiniz.

Onun için yenileme hızı vs. önemsiz

Tüm öneriler için teşekkürler arkadaşlar fakat bir şeyi tekrar belirteyim: Herkes 144-165Hz oyuncu monitörlerinden önermiş. Yani 75Hz, 100Hz gibi değerler sunan monitörler de yine alınabilir, güzel görüntü sunan şeyler varsa onlar da olabilir. İlla "oyuncu monitörü" kategorisine girmemiz gerekmiyor. Bu önerileri dikkate alacağım fakat öyle yenileme hızı ve gecikme değerlerine çok takılmadan güzel görüntü sunabilen bir şeyler varsa onları da atabilirsiniz.
Hocam elle tutulur 144-165 olmayan modeller ile 144-165'ler arasinda 500-600 TL fiyat farki olunca gidip de 100 Hz veya 75 Hz monitore 3.5-4K para vermek paraya yazik etmek olur.

En ucuz ne var dersen bu var. 100 Hz ve IPS.

Hocam elle tutulur 144-165 olmayan modeller ile 144-165'ler arasinda 500-600 TL fiyat farki olunca gidip de 100 Hz veya 75 Hz monitore 3.5-4K para vermek paraya yazik etmek olur.

En ucuz ne var dersen bu var. 100 Hz ve IPS.
Tamamdir hocam, cok tesekkur ederim. Oyleyse direkt butceyi artirmayi deneyip dediginiz modellere bakacagim, hic artmazsa da 100Hz ve IPS olana da bi' sans veririm.

Tamamdir hocam, cok tesekkur ederim. Oyleyse direkt butceyi arttirmayi deneyip dediginiz modellere bakacagim, hic artmazsa da 100Hz ve IPS olana da bi' sans veririm.
Bu arada ben olsam 2. ele yonelirdim cunku 27GN65R-B gibi giris seviyesi bir modele 4.6K verene kadar 2. elde ondan daha iyi olan 27G2U gibi canavarlar 4K'ye bulunabiliyor.

Bu arada ben olsam 2. ele yonelirdim cunku 27GN65R-B gibi giris seviyesi bir modele 4.6K verene kadar 2. elde ondan daha iyi olan 27G2U gibi canavarlar 4K'ye bulunabiliyor.
2. el alirsam taksit isi olmayacak nakit avans falan cekmemiz gerekecek, tabii yine iyi bir sey bulursam deger fakat Adana gibi barzo bi' sehirde yasadigim icin absurt fiyatlar ve komik monitorler var genelde. Bir tek galiba 27G2U bulabildim bi' tane, onun da 27G2U olduguna emin degilim zira ne model yazmis ne bir sey.