Merhaba arkadaşlar, kaç gündür düşündüğüm bir konuyu sizlerden, tavsiye öneri yahut konuyla alakalı deneyim ve tecrübelerinizi sormaya geldim. Rica ederim tartışma olmadan fikir ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Elimde 4060'lı her oyunu açan bir laptop ve Series S var. Vakit oldukça oynayan ya da arada anca açabilen biriyim, God of War (PC ) 3 ayda bitirdim siz düşünün
. Teşekkür ederim şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven 41
Üstün
Series S yeni çıkan AAA oyunlarda dalgalı bir performans veriyor. Örneğin Oblivion Remastered performansı göze batarken Doom'un yeni oyununu iyi oynatıyor. Eğer hedefiniz oyunu oynayayım yeter ise Series S gayet yeterli ama biraz daha performans istiyorum diyorsanız yükseltme yapılması mantıklı olabilir. Yalnız tabi ki benim tavsiyem daha masraflı olsa dahi PC almanız olur...
- Makaleler
- 5
Series S satılıp alınabilir ancak iki cihazında elinizde olması aşırı gereksiz olur.
Oyun oynayamıyormuşsun bile ne gerek var?
Series S yeni çıkan AAA oyunlarda dalgalı bir performans veriyor. Örneğin Oblivion Remastered performansı göze batarken Doom'un yeni oyununu iyi oynatıyor. Eğer hedefiniz oyunu oynayayım yeter ise Series S gayet yeterli ama biraz daha performans istiyorum diyorsanız yükseltme yapılması mantıklı olabilir. Yalnız tabii ki benim tavsiyem daha masraflı olsa dahi PC almanız olur...
Öncelikle değerlendirme ve bilgi için teşekkür ederim. Dediklerinde haklısın ama PC ileri dönem için düşünüyorum. 4060 bence tabii yeter Full HD monitörde.
Blackraven 41
Üstün
Öncelikle değerlendirme ve bilgi için teşekkür ederim. Dediklerinde haklısın ama PC ileri dönem için düşünüyorum. 4060 bence tabii yeter Full HD monitörde.
Eğer Series S'de 1080P monitörde kullanılıyorsa o zaman Series X bile gereksiz olabilir.
Çok oyun oynamıyorsanız Series S yeterli olur size. Hem 4060 laptopunuz da var mış. Yerinizde olsam PS 5 alırdım. 3 sınıfta da cihazınız olur. PS Özel oyunlarını oynayabilirsiniz.
Series S satılıp alınabilir ancak iki cihazında elinizde olması aşırı gereksiz olur.
Tabii ki yani onu bir şekilde değerlendireceğim.
yusufumm07 63
Üstün
İkisde dursun ne kadar pc de olsa konsoldan oynamanın tadı başka bence .
Tam öyle değil hocam oyun oynuyorum evet ama az az oynadığım için. Yoksa severim oynamayım.