ogzhn

Yetkin
Oyuna bir sene sonra geri dondum. Oyuna girdikten sonra deathmatch (Cok oyuncu oldugu icin normal sanirim.) ama bazen rekabetci/premier girdigimde de 144 FPS'ten fazla almama ragmen akici bir deneyim elde edemiyorum. Ne yaptiysam cozemedim. Grafik olarak standart rekabetci ayarlari mevcut.

Bu problem neden oluyor anlamadim. Oyun motoruyla mi ilgili diyecegim ancak ilk CS2 ciktiginda daha akici hissettiriyordu.

FPS oyununda V-Sync açmak akıl kârı değil, input laga sebebiyet verir.

Oyuna bir sene sonra geri dondum. Oyuna girdikten sonra deathmatch (cok oyuncu oldugu icin normal sanirim.) Ama bazen rekabetci/premier girdigimde de 144 FPS'ten fazla almama ragmen akici bir deneyim elde edemiyorum. Ne yaptiysam cozemedim. Grafik olarak standart rekabetci ayarlari mevcut.

Bu problem neden oluyor anlamadim. Oyun motoruyla mi ilgili diyecegim ancak ilk CS2 ciktiginda daha akici hissettiriyordu.
Hz ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Grafik olarak standart rekabetci ayarlari mevcut.
Bunlari detaylandirin.
Oyun motoruyla mi ilgili diyecegim ancak ilk CS2 ciktiginda daha akici hissettiriyordu.
Genel oyun motoruyla ilgili bir sorun olmasi olasi degil zira Dota 2'de CS2'de olan sorunlarin cogu yok. Motorun kullanildigi oyuna odaklanin, motora degil.

Buna ek olarak oyun ilk ciktigi haline kiyasla daha agir, ilk haliyle kiyaslamayin.

Edit: Simdi attiginiz Reddit postu da zirvadan ibaret. Uygulamaniz kesin veya saglikli bir cozum olmayacaktir. Belirtilen komutlarin cogu Source 2'de gecerli bile degil.

FPS oyununda V-Sync açmak akıl kârı değil, input laga sebebiyet verir.

Hz ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Sandığınız gibi değil, G-Sync bir monitörünüz var ise G-Sync açın daha sonrasında Reflex+Boost ayarını deneyebilirsiniz, NVIDIA Denetim Masası üzerinden de gecikmeyi düşürmeye yönelik ayarlar var bunları aktifleştirebilirsiniz.