Haluk Ekrem Özkaya
Başarılı
Tamamdır hocam, hatta fiyatı da gayet uygun gibime geldi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da gayet uygun geldi. 2-3 hafta öncesine kadar arkadaşlara 4060 almıştık 20 bin küsur fiyata. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Tamamdır hocam, hatta fiyatı da gayet uygun gibime geldi.
Hocam fiyatı uygun falan değil düz 4070 modeline 25K verenin aklından şüphe ederim.Tamamdır hocam, hatta fiyatı da gayet uygun gibime geldi.
Senin aklından şüphe etmeme gerek kalmadı 20k verdim 4060'a diyince.Bana da gayet uygun geldi. 2-3 hafta öncesine kadar arkadaşlara 4060 almıştık 20 bin küsur fiyata. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Bana da gayet uygun geldi. 2-3 hafta öncesine kadar arkadaşlara 4060 almıştık 20 bin küsur fiyata. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
3070Tİ ile Ventus 3X kullanıyorum. 4070 benim karttan daha az güç tüketiyor.Ventus 2X iyi değil. RX6600'a bile yetmiyordu soğutma konusunda. 4070 Super'de ne yapar Allah bilir.
![]()
Galax RTX 4070 Super EX Gamer 1-Click OC 47SOM7MD7JBK 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 Super EX Gamer 1-Click OC 47SOM7MD7JBK 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax RTX 4070 Super EX Gamer 1-Click OC 47SOM7MD7JBK 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Galax EX Gamer performans olarak gayet iyidir hocam. Özellikle Ventus 2X'i performans konusunda katlar. Görüntüsü size hoş gelmiyor olabilir ama ona da şunu söyleyebilirim, bilgisayara monte ettikten sonra sadece yanını ve üst plakasını göreceksiniz zaten. Fan bloğunu görmeyeceksiniz bile. Yanında da herhangi bir çirkin Galax yazısı vs. yok. Adamlar gayet sade bir şekilde ARGB'li GEFORCE RTX yazısı koymuşlar.
Kasanın içinde şu şekilde duruyor:
Eki Görüntüle 54141
Ventus 3X de muadillerine göre biraz geride kalmakla beraber yetiyor hocam genellikle. Benim dediğim 2X. Neredeyse 10cm daha kısa soğutma bloğu ve 3 fan yerine 2 fan barındıran bir soğutucuyu 3X'i ele alarak yorumlamak olmaz.3070Tİ ile Ventus 3X kullanıyorum. 4070 benim karttan daha az güç tüketiyor.
Evet ama arada 100 watt daha düşük güç çeken bir karttan bahsediyoruz. Geçen neslin 3060 12GB modeli ile eşit güç çekiyor neredeyse.Ventus 3X de muadillerine göre biraz geride kalmakla beraber yetiyor hocam genellikle. Benim dediğim 2X. Neredeyse 10cm daha kısa soğutma bloğu ve 3 fan yerine 2 fan barındıran bir soğutucuyu 3X'i ele alarak yorumlamak olmaz.