4060 vs 4060 Ti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 875
  • Etiketler Etiketler
    4060

Hocam eğer parayı toparlayabilirsem 4060 Ti fakat toparlayamazsam aynı karttan devam etmeyi düşünüyorum. Başka da mantıklı bir şey gelmiyor aklıma çünkü ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum.

Hocam eğer parayı toparlayabilirsem 4060 Ti fakat toparlayamazsam aynı karttan devam etmeyi düşünüyorum. Başka da mantıklı bir şey gelmiyor aklıma çünkü ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum.
Hocam temiz, güvenilir satıcıdan alırsanız pek bir sorun olmaz. Ben çerez parasına 6900xt aldım ve aşırı memnunum.

Hocam temiz, güvenilir satıcıdan alırsanız pek bir sorun olmaz. Ben çerez parasına 6900XT aldım ve aşırı memnunum.

Orası öyle tabii ama taksit yapmam gerekebilir o nedenden dolayı pek ikinci el istemiyorum.

Onu da şey yap istersen sarı sitede ya da forumlarda sıfır satıyorlar hazır sistemle falan gelmiş olanlarını. Ben diğer forumlarda satış yapıyorum burada ikinci el bölümü açılınca burada da yapacağım umarım. O şekilde 12 civarına getirebilirsin 4060 ti’ı.

Servisteki kartın son durumuna göre biraz da çünkü dediğim fiyata gider mi bende emin değilim taksitle vs. halletmeyi düşünüyorum eksik olan parayı o nedenle ikinci el daha çok bir sonraki planım.

Mavi ekrana bakalım eğer varsa, culprit belli olur. Kernel hatası çıkıyormuş oturup ağlarız sonra.

Tamam, gelişme olunca bilgilendirirsiniz.

Merhaba sorun ekran kartında değilmiş sizce neyde olabilir?

Son düzenleme:
Al işte, şimdi minidump dosyalarınız var mı kontrol edin.

C:\Windows\minidump klasöründe olacak. Varsa upload edin, bakalım.

Kart henüz gelmedi mail attılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-05-22-15-08-16-54_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…