İşte onu bilmiyorum. Açıkçası bu NVIDIA DLSS olayı herkese fena girecek bence. Normalde 3070'ten güçlü çıkması gereken 4060'ı görüyoruz işte. Yapay zeka DLSS ayağına güçsüz kartları piyasaya sürerlerse hiç hoş olmaz.

Yazılım yönünden tabii ki NVIDIA daha iyidir ama 4060 kesinlikle alınacak bir kart değil. Şahsen kendim de 6750 XT kullanıyorum ve 5000 serisini bekliyorum. Güzel bir şey gelmezse yine gidip AMD alırım.

Hocam eğer parayı toparlayabilirsem 4060 Ti fakat toparlayamazsam aynı karttan devam etmeyi düşünüyorum. Başka da mantıklı bir şey gelmiyor aklıma çünkü ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum.

Hocam eğer parayı toparlayabilirsem 4060 Ti fakat toparlayamazsam aynı karttan devam etmeyi düşünüyorum. Başka da mantıklı bir şey gelmiyor aklıma çünkü ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum.
Hocam temiz, güvenilir satıcıdan alırsanız pek bir sorun olmaz. Ben çerez parasına 6900xt aldım ve aşırı memnunum.

Onu da şey yap istersen sarı sitede ya da forumlarda sıfır satıyorlar hazır sistemle falan gelmiş olanlarını. Ben diğer forumlarda satış yapıyorum burada ikinci el bölümü açılınca burada da yapacağım umarım. O şekilde 12 civarına getirebilirsin 4060 ti’ı.

Onu da şey yap istersen sarı sitede ya da forumlarda sıfır satıyorlar hazır sistemle falan gelmiş olanlarını. Ben diğer forumlarda satış yapıyorum burada ikinci el bölümü açılınca burada da yapacağım umarım. O şekilde 12 civarına getirebilirsin 4060 Ti'ı.

Servisteki kartın son durumuna göre biraz da çünkü dediğim fiyata gider mi bende emin değilim taksitle vs. halletmeyi düşünüyorum eksik olan parayı o nedenle ikinci el daha çok bir sonraki planım.

Mavi ekrana bakalım eğer varsa, culprit belli olur. Kernel hatası çıkıyormuş oturup ağlarız sonra.

Tamam, gelişme olunca bilgilendirirsiniz.

Merhaba sorun ekran kartında değilmiş sizce neyde olabilir?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-05-22-15-08-16-54_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.webp
    Screenshot_2024-05-22-15-08-16-54_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 44