4070 Ti Ultra ayarlarda hikâyeli oyunda minimum kaç FPS alınabilir?

Krmm

Üstün
Arkadaşlar 4070 Ti ekran kartım var. Fakat monitörüm 4K olduğu için şu an Far Cry 6'da Full Ultra grafiklerde 55-60 civarı FPS alıyorum ve akıcı bir oyun deneyimi yaşatmıyor. Ayar kısmayı da pek sevmiyorum fakat gereksiz bir grafik ayarı varsa ve FPS'yi artıracaksa kısabilirim. Alt kısma oyundaki grafik ayarlarının fotoğraflarını ekledim. Orada mesela hangi ayar gereksiz söyler misiniz? FPS sömüren ve grafiği çok değiştirmeyen bir ayar varsa kapatmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan oyuna değişiyor. 3.şahıs kamera açısı kullanan oyunlarda sabit 30 FPS çok da rahatsız etmiyor beni. Far Cry gibi FPS oyunlarında sabit 60 FPS tercihim olur.

DLSS açık değilse açmayı, kalite modundaysa dengeli moda almayı dene. En bedava FPS öyle gelir. DLSS yoksa FSR açmayı dene aynı şekilde.

Hocam siz 1.5 seneden beri 4090-5090 ekran kartı bakıyordunuz ne zaman alıcaksınız artık, çünkü 4k'da 4070 ti kullanılmaz.

Hocam siz 1.5 seneden beri 4090-5090 ekran kartı bakıyordunuz ne zaman alıcaksınız artık, çünkü 4k'da 4070 ti kullanılmaz.
O plan değişti hocam 5080 Super modelleri çıkacağı haberini duyunca 5090'ı saldım. 5080 Super zaten bayağı bir sene götürür beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…