ERNEST

Üstün
Sıcaklıklar normal, temiz format attım, DDU ile ekran kartı sürücüleri kaldırıldı ve temiz kurulum yapıldı.

3. parti uygulama yüklenmedi ama videodaki sorunum her oyunda var; özellikle hikayeli oyunlarda daha da şiddetli bir biçimde mevcut.
14 saniyelik videoyu izleyiniz, sol üstteki frame time grafiğine dikkat edin.

Sıcaklıklar normal, temiz format attım, DDU ile ekran kartı sürücüleri kaldırıldı ve temiz kurulum yapıldı.

3. parti uygulama yüklenmedi ama videodaki sorunum her oyunda var; özellikle hikayeli oyunlarda daha da şiddetli bir biçimde mevcut.
14 saniyelik videoyu izleyiniz, sol üstteki frame time grafiğine dikkat edin.

Sistem özellikleriniz nedir?

i5 14400f,
Rtx 5060,
2x8 16 gb ddr4 3200 mhz ram,
Msi spartium M450 M2 ssd,
deepcool kasa ve 700w psu,
H610 mk argb d4 anakart.

Kayıt ve checkpoint esnasında mı bu durum gerçekleşiyor? Buna dikkat ettiniz mi? Disk sağlığını da kontrol edebilir misiniz?
Hayır hiç fark etmiyor, rastgele oluyor. Bir anda oyun zevkini öldürüyor. Ssd sağlığı 99 .bozuk birim de yok hepsi mavi.

i5 14400F,
RTX 5060,
2x8 16 GB DDR4 3200 MHz RAM,
MSI spartium M450 M.2 SSD,
DeepCool kasa ve 700W PSU,
H610 mk ARGB D4 anakart.

Hayır hiç fark etmiyor, rastgele oluyor. Bir anda oyun zevkini öldürüyor. SSD sağlığı 99. Bozuk birim de yok hepsi mavi.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip, eğer son WHQL 610.88 kullanıyorsan 577 veya 591 sürümlerini denedin mi?

@3035 konuda belirtmişsin ama 577 öneriyorum ben yine de bir denersen değişim olabilir, veya 591.88 eski sürücü yani en yeni WHQL değil.

Geçen seneki sürücüyü de denedim ama sürücü kaynaklı olmaması lazım herkes sorunsuz kullanıyor.
O konuda haklısın ama bazı sürücüleri gerçekten sorunlu oluyor. Ben de bir oyunda sürücü değiştirerek çözmüştüm. Bir de NVIDIA panelinde gölgelendirici önbelleği ayarı var, onu sınırsız yaptın mı hiç?

O konuda haklısın ama bazı sürücüleri gerçekten sorunlu oluyor. Ben de bir oyunda sürücü değiştirerek çözmüştüm. Bir de NVIDIA panelinde gölgelendirici önbelleği ayarı var, onu sınırsız yaptın mı hiç?
Yaptım,maksimum performans,g-sync açık-kapalı, nihai performans vs tık etmiyor.