Detaylar
Kim cevapladı?Sıvı metal sorunu olduğunu anlamak için değerlere bakmak lazım, direkt kesin konuşmamak gerek.Sıvı metal var o cihazda. Servise gönder. Yeniyse göndermeden önce ekran kartını sil, tekrar yükle DDU ile, belki çözüm olur.
Msi afterburner ile cpu gpu kullanım ve sıcaklık değerlerini ilet. Ayrıca cihazın control merkezi olarak ne kurdun ?Bilgisayara Windows'u yeni kurdum ve tüm driverları güncelledim. Bir anda takılmalar oluyor birkaç saniye sonra düzeliyor. Sorun neden kaynaklı olabilir ve nasıl çözebilirim?
Armoury crate mi? öyleyse siteden uninstal ile sil. G helper indir.
Ddu ile sürücüyü sildiğinden emin ol.
Tamamdır hocam bilgisayara geçince hepsini deneyeceğim. Armoury Crate yüklü.Sıvı metal sorunu olduğunu anlamak için değerlere bakmak lazım, direkt kesin konuşmamak gerek.
Msi afterburner ile cpu gpu kullanım ve sıcaklık değerlerini ilet. Ayrıca cihazın control merkezi olarak ne kurdun ?
Armoury crate mi? öyleyse siteden uninstal ile sil. G helper indir.
Ddu ile sürücüyü sildiğinden emin ol.
Nvidia sitesine gidip manuel olarak 581 sürümünü dene hocam. DDU ile temizledikten sonra. Sorun çözüldüyse stabil driver aramak gerek.Tamamdır hocam bilgisayara geçince hepsini deneyeceğim. Armoury Crate yüklü.
Bence yazılımsal ISO kaynaklı veya format atılan flash kötü durumdaysa da olabilir.
Olabilir. Yeniden Windows kurulumu sorunu çözebilir.
Hocam şimdiye kadar hep aynı USB ile format attım. Bir sorun yaşamamıştım.Bence yazılımsal ISO kaynaklı veya format atılan flash kötü durumdaysa da olabilir.
USB içindekileri sıfırlayıp yenilemek daha sağlıklı olabilir. Güncel Windows kurulumu indirin bence.Hocam şimdiye kadar hep aynı USB ile format attım. Bir sorun yaşamamıştım.
Yeniden Windows kurulum USB'si oluşturdum. Temiz kurulum yaptım tekrardan ancak halen devam ediyor. Sadece oyunlarda değil bu anlık takılmalar normal kullanımda da olabiliyor. Sizce donanımsal bir sorun olabilir mi? Nasıl anlayabilirim?
Ayrıca bazen de klavye bir anda çalışmamaya başlıyor kendliğinden.
yusufumm07
Üstün
Dediğim gibi servise gönder bakım yapılmalı belki Bios güncellemesi yapılması gerekebilir bu takılmaların videosunu çek servise gösterYeniden Windows kurulum USB'si oluşturdum. Temiz kurulum yaptım tekrardan ancak halen devam ediyor. Sadece oyunlarda değil bu anlık takılmalar normal kullanımda da olabiliyor. Sizce donanımsal bir sorun olabilir mi? Nasıl anlayabilirim?
Hocam takılmaların ne zaman olacağını bilemiyorum anlık ve rastgele oluyor.Dediğim gibi servise gönder bakım yapılmalı belki Bios güncellemesi yapılması gerekebilir bu takılmaların videosunu çek servise göster
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Gıda Komagene Gene Gelsin uygulamasında 250 TL'ye 100 TL indirim
- Caner Uncu