gwesjrmss

Başarılı
Yer
Edirne
Merhaba.

RX 9070 XT piyasaya sürüldüğünden beri takip ediyorum ve almayı istiyorum. Güncel olarak MSI Gaming X Slim 4070 Ti kullanıyorum ve daha önce kullandığım 6800XT ile gözle görülür performans farkı görmediğim için geçtiğime biraz pişman olduğumu söyleyebilirim. 4070 Ti'den 9070XT'ye geçiş yaptığımda aynı pişmanlığı yaşarım diye de korkmuyor değilim. Genel RAM fiyatlarının artışı vb. durumları da göz önüne alırsak, 9070XT'nin daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Her neyse, sorum başlıktaki gibi. Değişiklik yapmam mantıklı olur mu? Önemli not; 8 yıl boyunca AMD kartlar kullandım (RX 480, 6700, 6800XT) ve illallah edecek sorunlar yaşamadım.

Almak istediğim model;

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşa para harcamaya ne kadar meraklısınız Allah aşkına ya. RTX 4070 Ti'dan RX 9070 XT'ye geçecekmiş. Aklını peynir ekmekle mi yedin? Geçeceği kart da Sapphire. Evladım siz kimleri izleyip bu kafaya ulaşıyorsunuz? Daha yeni teste gelen RX 9070 sistem görüntü vermeyi kesiyor. AMD övüp NVIDIA kullanan adamlara inanmayın artık!

Son düzenleme:
2 haftadır sizin de linkini paylaştığınız model 9070 XT kartı kullanıyorum. Karttan oldukça memnunum. Herhangi bir problem de yaşamıyorum. Fakat bence 4070 Ti'dan geçmek gereksiz olur. 4070 Ti mevcut haliyle güçlü bir kart zaten. 5000 serisiyle yarışmaya devam ediyor rahatlıkla. Hiç rahatınızı bozmayın derim.

Merhaba.

RX 9070 XT piyasaya sürüldüğünden beri takip ediyorum ve almayı istiyorum. Güncel olarak MSI Gaming X Slim 4070 Ti kullanıyorum ve daha önce kullandığım 6800XT ile gözle görülür performans farkı görmediğim için geçtiğime biraz pişman olduğumu söyleyebilirim. 4070 Ti'den 9070XT'ye geçiş yaptığımda aynı pişmanlığı yaşarım diye de korkmuyor değilim. Genel RAM fiyatlarının artışı vb. durumları da göz önüne alırsak, 9070XT'nin daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Her neyse, sorum başlıktaki gibi. Değişiklik yapmam mantıklı olur mu? Önemli not; 8 yıl boyunca AMD kartlar kullandım (RX 480, 6700, 6800XT) ve illallah edecek sorunlar yaşamadım.

Almak istediğim model;
Aralarında değecek bir performans farkı bile yok, absürd bir yükseltme olur.

ornekk.webp

20 FPS fark için elimdeki kartı şahsen değiştirmezdim. Kaldı ki bu değerleri arttırmak için arka planda yapabileceğin birçok şey varken.

GTX 1660 Ti'den, RX 9070 XT'ye geçerken gerçekten ihtiyacım var mı diye 300 kez düşünerek geçmiştim. RTX 4070 Ti'den geçmek tek kelimeyle "Gereksiz" olur.

Son düzenleyen: Moderatör: