Bütçe
410.000 TL

N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selam, gündelik kullanım için ikinci araç olarak bu fiyat bandında özellikle otomatik otomobil aramaktayım. Aklıma direkt Civic 1.6'lar düştü ama onlarda da 400k altı temiz yok sanırım. Sizce bu fiyat bandında km'si 230k altı otomatik olarak ne önerirsiniz?

Bu fiyat bandında Japon çok az hocam olanlar da hor kullanılmış olanlar genelde, yoksa ben de Japon hariç bulaşmam bulabilsem bu fiyatlarda. Otomatik harici almam maalesef otomatik olması değişmeyen etken benim için

O yılların otomatikleri çok hantallar ve hiç el değiştirmeyenini bulsanız bile nasıl kullanıldığı bilinmiyor. Bana sorarsanız 400.000'e aldığınız otomatik bir aracın maliyeti size 400.000'den çok daha fazla olacaktır.

O yılların otomatikleri çok hantallar ve hiç el değiştirmeyenini bulsanız bile nasıl kullanıldığı bilinmiyor. Bana sorarsanız 400.000'e aldığınız otomatik bir aracın maliyeti size 400.000'den çok daha fazla olacaktır.
Maliyet pek önemli değil hocam sanayi ile bağlantım kuvvetli, yine de bağlantım var diye problemli araç alamam tabi ki, sadece en azından fazla masraf yapmamak benim için önemli.

Maliyet pek önemli değil hocam sanayi ile bağlantım kuvvetli, yine de bağlantım var diye problemli araç alamam tabi ki, sadece en azından fazla masraf yapmamak benim için önemli.

Hyundai Accent Admire otomatik bakabilirsiniz epey sağlam bir şanzımana sahiptir ancak dediğim gibi bu zamana kadar nasıl kullanıldı bilemem.

1.6'sına bakın derim.