410.000TL'ye kadar otomatik vites araç önerisi

Bütçe
410.000 TL
1.2 Speedgear modelleri Japon şanzımanlı diyorlardı hocam ondan düşünüyordum Palio'yu.
Hyundai Accent Admire otomatik bakabilirsiniz epey sağlam bir şanzımana sahiptir ancak dediğim gibi bu zamana kadar nasıl kullanıldı bilemem.
O fiyatlarda pek Hyundai bulamadım ama yine göz gezdiririm hocam, teşekkürler.

Hocam araç iyidir, kötüdür bir şey diyemem, hatta Ankara olması benim için avantaj ama fiyat çok fazla ben maksimum 410 verebilirim onu da pazarlıkla 395 civarlarına çekebilirsem anca...

Yanlış linki atmışım hocam düzelttim.

Düzenleme: 415K'lık için diyorsanız düzelttiğim oydu. 470klık atmışım yanlışlıkla ilk başta.

Kozmetik dert etmezseniz:

Son düzenleme:
1.2 Speedgear modelleri Japon şanzımanlı diyorlardı hocam ondan düşünüyordum Palio'yu.

O fiyatlarda pek Hyundai bulamadım ama yine göz gezdiririm hocam, teşekkürler.
Onu bunu bilmem miladini doldurmus arac onlar. Surekli sorun cikartir sanayiye gidersin. Bir ara calistigim ustanin vardi. Tamir ettiriyordu her hafta surekli su kaynatiyor hararet yapiyordu. Ve asla duzelmiyordu.

O bütçelerde otomatik önermiyorum alınacaksa da tek adres japon olmalı.
Onu bunu bilmem miladini doldurmus arac onlar. Surekli sorun cikartir sanayiye gidersin. Bir ara calistigim ustanin vardi. Tamir ettiriyordu her hafta surekli su kaynatiyor hararet yapiyordu. Ve asla duzelmiyordu.
2000 Opel Corsa 1.4 100. Yıl almayı düşünüyorum. Temiz bir tane buldum 145k KM'de 350K TL'ye, bir bilginiz var mıdır?

2000 Opel Corsa 1.4 100. Yıl almayı düşünüyorum. Temiz bir tane buldum 145k KM'de 350K TL'ye, bir bilginiz var mıdır?

O yılların Opel'lerine sakın bulaşma tam bir baş belası marka ki manuellerine bile bulaşılmaz. Ciddi ciddi sanayiden çıkamazsın ayrıca çok eski araç.

O yılların Opel'lerine sakın bulaşma tam bir baş belası marka ki manuellerine bile bulaşılmaz. Ciddi ciddi sanayiden çıkamazsın ayrıca çok eski araç.
Yarın bir iki ustaya götüreceğiz hocam bakalım. Bugün beraber usta ile ilk görüşe gittik temiz duruyordu yarın lifte çıkaracağız sanayide duruma göre yarın belli olacak hocam alıp almama mevzusu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt