İntel bende önermiyorum ancak arkadaş bu şekilde istiyor yapacak bir şey yok, nvidia ve intelden vazgeçmek istemiyor 47’e attığım dışında pek alternatif çıkmadı gibi.
İntel bende önermiyorum ancak arkadaş bu şekilde istiyor yapacak bir şey yok, nvidia ve intelden vazgeçmek istemiyor 47’e attığım dışında pek alternatif çıkmadı gibi.
Evet o sebeple bende bütçe arttırmasını istedim ama arkadaşın abarttığı gibi 5060 bulunmuyor. 42'e 5060 Ti 16 GB ve yine aynı parçalara sahip var bu sefer de ben o kadar çıkmasını istemedim en son 47'e zorladı bende benim attığım sistem gibi bir sistem varsa onu da değerlendirmesini istedim ama sanırım 47 fiyat bandında 5070 ve 1440F dışında pek alternatif yok. Intel NVIDIA kriterleriyle.
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet 47 civarında AM5 soketli alternatifleri sundum ama Intel Intel diye tutturuyor biri aklına sokmuş bende ne kadar ısrar etsemde dinlemiyor irite etti beni de.