Teşekkür ederim inceliyeceğim bu modelide ekran kartında nvidia’dan şaşmak istemiyorum açıkcası stoklarda bulabilsem 5080 alcaktım aslında ama stok sorunu var her yerde.Bulabilirseniz kendi kullandığım monitörü şiddetle tavsiye ederim 42k civarına almıştım.
MPG 341CQPX QD-OLED
Eklemek isterim ki 5070Ti alacağınız yerde bulabilirseniz 7900 XTX alın Nitro veya Asus modelinde, grafikleri kökler geçersiniz paranızıda çöpe atmamış olursunuz gaming harici bir işle uğraşmıyorsanız.
@ali09183 4k ultra ayarlarda AAA+ Oyunlar minimum 14-15 VRAM kullanıyor. Kart tercihi baştan yanlış.
Detaylar
Kim cevapladı?Genellikle rainbow six siege oynuyorum arada rdr 2 gibi oyunlar çıkarsa onları oynuyorum dediğim gibi ileriye dönük almayı düşünüyordum o zaman 2k bakayım ben 4k zorlarsa.4K çözünürlük ileriye dönük iyi bir tercih olur eğer fps tarzı online oyunları pek oynamıyorsanız. Ama bana göre 5070ti ileriye dönük iyi bir yatırım değil hele ki 4K için.
Semmellow
Çalışkan
Genellikle Rainbow Six: Siege oynuyorum arada RDR 2 gibi oyunlar çıkarsa onları oynuyorum dediğim gibi ileriye dönük almayı düşünüyordum o zaman 2K bakayım ben 4K zorlarsa.
Yanılmıyorsam ASUS'un hem 4K hem de 1080p (2K da olabilir) olan OLED monitörü vardı. Bu tarz olanlara da bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim inceleyeceğim.Yanılmıyorsam ASUS'un hem 4K hem de 1080p (2K da olabilir) olan OLED monitörü vardı. Bu tarz olanlara da bakabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-