Bütçe
40.000-45.000 TL

ih4terain

Başarılı
Agirlikli olarak AutoCAD tarzi yazilimlar ve okulum icin kullanacagim.
Bos vakitlerde oynayacagim maksimum oyun LoL olur muhtemelen. İslemci ve ekran tarafinda oldukca cezbediyor. Tek tereddutte kaldigim noktalar ekran karti performansi ve panelinin 90 Hz olusu ama bu butcede en fazla 4060 gordum, o yuzden sadece 90 Hz ele alinabilir.

Sizce alınır mı? Amazon'da 42K bu arada. Bu paraya baska OLED laptop oldugunu gormedim. En buyuk artisi bu.

LoL'ü benim 20 yıllık Toshiba bile açıyor bu bütçelere çıkmaya gerek yok.

Fazla fazla görür işinizi 95W 4050 ve 12450H. AutoCAD yanlış hatırlamıyorsam 2 boyutlu çizim için kullanılıyor.

LoL'ü benim 20 yıllık Toshiba bile açıyor bu bütçelere çıkmaya gerek yok.

Fazla fazla görür işinizi 95W 4050 ve 12450H. AutoCAD yanlış hatırlamıyorsam 2 boyutlu çizim için kullanılıyor.

Biliyorum hocam donanim olarak ust seviye bir seye ihtiyacım olmadigini belirtmek icin dedim. Sirf OLED diye deger mi onu soruyorum cok fazla icerik tuketen biriyimdir.

Biliyorum hocam donanim olarak ust seviye bir seye ihtiyacım olmadigini belirtmek icin dedim. Sirf OLED diye deger mi onu soruyorum cok fazla icerik tuketen biriyimdir.

Bu bütçede OLED çok tavsiye etmem dünyanın parasını verdiğin OLED ekranlarda bile yanma oluyor. He tabi dersiniz ben illa OLED istiyorum ona göre yaparım önerimi.