Taksit önemli olduğu için tek tek toplamak zorundayım. Bu fiyata nasıldır alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun dışında fiyat normalmi hocam?

Maalesef şu sıralar piyasaya hakim değilim. Ancak bu bütçede daha iyi donanıma sahip bir hazır sistem bulursanız onu almanız daha iyi olur. Onun dışında parçalarda bir sıkıntı göremedim olabildiğince f/p seçmeye çalışmışsınız.

Nv3 yerine Kioxia Pro alabilirsin. B650M-R yerine B650M-K bakılabilir en son fiyatı düşmüştü. PSU hakkında bilgim yok kasa güzel.
Sapphire yerine ASRock tercih edebilirsin.

Nv3 yerine Kioxia Pro alabilirsin. B650M-R yerine B650M-K bakılabilir en son fiyatı düşmüştü. PSU hakkında bilgim yok kasa güzel.
Sapphire yerine ASRock tercih edebilirsin.
Hocam peki fiyat toplam nasıl ? Hazır sistemler görüyorum 35 bine filan fakat taksitle alınca çok vade katıyorlar.

Maalesef şu sıralar piyasaya hakim değilim. Ancak bu bütçede daha iyi donanıma sahip bir hazır sistem bulursanız onu almanız daha iyi olur. Onun dışında parçalarda bir sıkıntı göremedim olabildiğince f/p seçmeye çalışmışsınız.
Taksitle alınca fiyat artıyor hocam.

Bende toplasam hemen hemen bu tarz bir sistem çıkar hocam. Bu aralar pek sistem toplamadım belki o yüzden bana pahalı gelmiş olabilir.
Bende anlamadım hocam 1 2 ay önceye göre biraz fazla.

Bende toplasam hemen hemen bu tarz bir sistem çıkar hocam. Bu aralar pek sistem toplamadım belki o yüzden bana pahalı gelmiş olabilir.
Hocam sizce 3k fazla verip inno3d 5060 ti almalı mıyım?

Son düzenleme: