Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeniz nedir?
Tek başına 420 desteği maalesef yetersiz olur. O kasanın aynı zamanda geniş de olması gerekiyor. 420 soğutucuyu taktıktan sonra anakartınızın veya belleklerinizin soğutmasına değmesini istemezsiniz. Belli bir bütçenin altında anlamsız bir istek olur o sebepten ötürü.
Tek başına 420 desteği maalesef yetersiz olur. O kasanın aynı zamanda geniş de olması gerekiyor. 420 soğutucuyu taktıktan sonra anakartınızın veya belleklerinizin soğutmasına değmesini istemezsiniz. Belli bir bütçenin altında anlamsız bir istek olur o sebepten ötürü.
ggbye
Başarılı
Bütçeniz nedir?
10k ayırmayı düşünüyorum. 2.el ASUS ROG Helios GX601 nasıl olur? TUF X870e kullanıyorum.
Corsair Frame 5000D RS'e ne dersiniz? Güncel olarak kullandığım kasa ve çok memnunum.10k ayırmayı düşünüyorum. 2.el ASUS ROG Helios GX601 nasıl olur? TUF X870e kullanıyorum.
Ek olarak, Helios hava akışı bakımından iyi bir ürün değil bence.
ggbye
Başarılı
Corsair frame 5000D RS'e ne dersiniz? Güncel olarak kullandığım kasa ve çok memnunum.
https://shbd.io/s/nOMPlQiO bu ürün uyumlu olur mu?
Heliss 420mm soğutmaları önde destekliyor. Ben radyatörleri öne takmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İşlemcinin bütün sıcaklığını kasanın içine vermiş oluyorsunuz. Ayrıca GX601 iyi bir kasa değil.https://shbd.io/s/nOMPlQiO bu ürün uyumlu olur mu?
ggbye
Başarılı
Heliss 420mm soğutmaları önde destekliyor. Ben radyatörleri öne takmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İşlemcinin bütün sıcaklığını kasanın içine vermiş oluyorsunuz. Ayrıca GX601 iyi bir kasa değil.
Genel olarak kapak açık kullanıyorum. Daha detaylı araştırcağım.
Guilty Conscience
Üstün
ProArt P602 olabilir hava akışı falan güzel.