43.000 TL bütçede R5 5600 & RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Bütçe
43.000 TL

Iwas21

Üyecik
AMD R5 5500 - RTX 5060 TI - A520M - 512 GB SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

İşlemciyi 5600 ile değiştirip bu sistemi almayı düşünüyorum. F/P iyi duruyor; ancak bazı yerlerde Fazeon güç kaynağı ile ilgili içeriği bilinmediği için şüpheyle yaklaşan çok gördüm. Bütçem ucu ucuna buna yetiyor, değişikliğe gidemiyorum. Beni 1-2 sene götürdükten sonra güç kaynağını değiştirebilirim. Sizce daha mantıklı bir sistem var mı ya da güç kaynağını sonradan değiştirmek mantıklı mı? O sürede beni götürür mü, sorun yaşatır mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Alınmaz 5060 Ti 8 yerine 9060 XT 16 alınır.

İkinci el alma imkanınız var mı?

Bu sistemde +4 bin kadar verip 9060 XT 16 gb alabiliyorsunuz. 5060 ti 8 gb ile 9060 xt 16 gb fiyatları birbirlerine eşitti diye hatırlıyorum. Krizden sonra fark açılmaya başladı. Vram dolayısıyla 5060 ti 8 gb en tutulmayan ekran kartı oldu bu nesillerde. O yüzden de eski stokları hâlâ tükenmedi ve fiyatı da rakiplerine göre ucuz kaldı son günlerde.

Bence bugünlerde 8 gb 5060 ti en fp kart konumunda. Gpu güçlü. Vram bazı oyunlarda yeterli, bazılarında yetersiz. Yetersiz geldiğinde bir iki ayar düşürseniz gayet yüksek fps'lerde oynarsınız oyunları. Rekabetçi oyunlarda zaten sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…