Bütçe
43.000 TL

Iwas21

Üyecik
AMD R5 5500 - RTX 5060 TI - A520M - 512 GB SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

İşlemciyi 5600 ile değiştirip bu sistemi almayı düşünüyorum. F/P iyi duruyor; ancak bazı yerlerde Fazeon güç kaynağı ile ilgili içeriği bilinmediği için şüpheyle yaklaşan çok gördüm. Bütçem ucu ucuna buna yetiyor, değişikliğe gidemiyorum. Beni 1-2 sene götürdükten sonra güç kaynağını değiştirebilirim. Sizce daha mantıklı bir sistem var mı ya da güç kaynağını sonradan değiştirmek mantıklı mı? O sürede beni götürür mü, sorun yaşatır mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

AMD R5 5500 - RTX 5060 TI - A520M - 512 GB SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

İşlemciyi 5600 ile değiştirip bu sistemi almayı düşünüyorum. F/P iyi duruyor; ancak bazı yerlerde fazeon güç kaynağı ile ilgili içeriği bilinmediği için şüpheyle yaklaşan çok gördüm. Bütçem ucu ucuna buna yetiyor, değişikliğe gidemiyorum. Beni 1-2 sene götürdükten sonra güç kaynağını değiştirebilirim. Sizce daha mantıklı bir sistem var mı ya da güç kaynağını sonradan değiştirmek mantıklı mı? O sürede beni götürür mü, sorun yaşatır mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Alınmaz 5060 Ti 8 yerine 9060 XT 16 alınır.

İşlemciyi 5600 ile değiştirip bu sistemi almayı düşünüyorum. F/P iyi duruyor; ancak bazı yerlerde fazeon güç kaynağı ile ilgili içeriği bilinmediği için şüpheyle yaklaşan çok gördüm. Bütçem ucu ucuna buna yetiyor, değişikliğe gidemiyorum. Beni 1-2 sene götürdükten sonra güç kaynağını değiştirebilirim. Sizce daha mantıklı bir sistem var mı ya da güç kaynağını sonradan değiştirmek mantıklı mı? O sürede beni götürür mü, sorun yaşatır mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

İkinci el alma imkanınız var mı?

Bu sistemde +4 bin kadar verip 9060 XT 16 gb alabiliyorsunuz. 5060 ti 8 gb ile 9060 xt 16 gb fiyatları birbirlerine eşitti diye hatırlıyorum. Krizden sonra fark açılmaya başladı. Vram dolayısıyla 5060 ti 8 gb en tutulmayan ekran kartı oldu bu nesillerde. O yüzden de eski stokları hâlâ tükenmedi ve fiyatı da rakiplerine göre ucuz kaldı son günlerde.

Bence bugünlerde 8 gb 5060 ti en fp kart konumunda. Gpu güçlü. Vram bazı oyunlarda yeterli, bazılarında yetersiz. Yetersiz geldiğinde bir iki ayar düşürseniz gayet yüksek fps'lerde oynarsınız oyunları. Rekabetçi oyunlarda zaten sorun yok.