Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 43.000 TL
Ekran kartı, FPS oyunu oynayacaksan ve 2K çözünürlükte kullanmayacaksan yeterli. Anakartı B840M yap, işlemci soğutucusunu sıvı soğutucu istiyorsan Ocypus Delta L24, hava soğutucu istiyorsan Ocypus Delta A40 yap. PSU kalitesi hakkında bilgim yok. PSU konusunu es geçme ama.
Az önce bende bunun videolarını izliyordum. Şahsen benim için gayet yeterli bir sistem. Üst düzey oyunları rahat bir şekilde oynatır.
1080p'de kullanıyorum. Genelde CS2 oynuyorum ama Cyberpunk da oynamak istiyorum. İlerde yükseltmeye açık olsun da isterim.Ekran kartı, FPS oyunu oynayacaksan ve 2K çözünürlükte kullanmayacaksan yeterli. Anakartı B840M yap, işlemci soğutucusunu sıvı soğutucu istiyorsan Ocypus Delta L24, hava soğutucu istiyorsan Ocypus Delta A40 yap.
Fiyatından dolayı benim de ilgimi çekti bayağı hocam.Az önce bende bunun videolarını izliyordum. Şahsen benim için gayet yeterli bir sistem. Üst düzey oyunları rahat bir şekilde oynatır.
Belki ilerde ekran kartını satarsın 16GB kart alırsın ama bütçe durumunu bilemem ayrıca ne kadar mantıklı olur orası meçhul. Parçaları tek tekte toplayabilirsin onu öneririm, fakat NVIDIA 5060 Ti kart olmaz.1080p'de kullanıyorum. Genelde CS2 oynuyorum ama Cyberpunk da oynamak istiyorum. İlerde yükseltmeye açık olsun da isterim.
Fiyatından dolayı benim de ilgimi çekti bayağı hocam.
1080P'de kullanıyorum. Genelde CS2 oynuyorum ama Cyberpunk'da oynamak istiyorum. İleride yükseltmeye açık olsun da isterim.
Fiyatından dolayı benim de ilgimi çekti bayağı hocam.
Yani bence ne olur ne olmaz diye @Ayhan Dönmez abimizinde bilgisini almak isteriz sistem ile ilgili. İçerisindeki bir takım parçalar ile ilgili belki bilgi verebilir. Ancak PSU konusunda beni biraz şüphelendirdi. Özelleştirme bakımından farklı bir model kullanılabilir. Ama gene de bilgi almakta fayda var.
Tek tek toplasam anca ikinci elde o fiyat olmaz mı?Belki ilerde ekran kartını satarsın 16GB kart alırsın ama bütçe durumunu bilemem ayrıca ne kadar mantıklı olur orası meçhul. Parçaları tek tekte toplayabilirsin onu öneririm, fakat NVIDIA 5060 Ti kart olmaz.
Tam anlayamadım ama ikinci elden NVIDIA 5060 Ti alınabilir tabii ki. Diğer parçaları sıfır alırsın. Tam bütçen ve ne oynadığını vs. yazarak yeni bir konu aç oradan devam et.Tek tek toplasam anca ikinci elde o fiyat olmaz mı?
Tüm parçaları ikinci el olarak alsam 43 bin TL bandına denk gelmez mi demek istemiştim. RAM fiyatları vs. aşırı pahalı.Tam anlayamadım ama ikinci elden NVIDIA 5060 Ti alınabilir tabii ki. Diğer parçaları sıfır alırsın. Tam bütçen ve ne oynadığını vs. yazarak yeni bir konu aç oradan devam et.
- Makaleler
- 1
Yani bence ne olur ne olmaz diye @Ayhan Dönmez abimizinde bilgisini almak isteriz sistem ile ilgili. İçerisindeki bir takım parçalar ile ilgili belki bilgi verebilir. Ancak PSU konusunda beni biraz şüphelendirdi. Özelleştirme bakımından farklı bir model kullanılabilir. Ama gene de bilgi almakta fayda var.
Tüm parçalar giriş seviye, özelleştirme ekranı da çok sınırlı. Yorum yapamıyorum, bütçeye bağlı tamamen. Alıp kullanılabilir yine tabii her şeye rağmen, anakart B840 (B850-B650 opsiyonu yok.) yapılabilir. Ben biliyorsun hazır sistemlere karşıyım, foruma açılan konularda hazır sistem kaynaklı sorunlar da var. RAM 1x16 6000 CL30, anakart minimum B650M-R, SSD 1 TB alınacaksa da Kingston NV3 tercih etmezdim.
@RapidLemming955 Sistem çıkartabiliyorsanız bir deneyin, hazır sistem yerine toplama daha mantıklı olabilir. 2. el opsiyonu düşünülürse eğer.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
1.000 TL'ye bilgisayar temizlemek için hava kompresörü önerisi
- Taylan Dinler
-
-
-
-
-
-
-