senerb

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Dell Gaming G15 5530 (model kodu: G155530014U)
ikinci el olarak satılıyor. Cihaz oldukça temiz ve 1 yıl garantisi devam ediyor. Fiyatı 44.000 TL.

Adobe programlarını kullanmak ve Call of Duty, Need for Speed gibi oyunlar oynamak için almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata değer mi?

Bu modelin bilinen bir kronik sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

ikinci el olarak satılıyor. Cihaz oldukça temiz ve 1 yıl garantisi devam ediyor. Fiyatı 44.000 TL.

Adobe programlarını kullanmak ve Call of Duty, Need for Speed gibi oyunlar oynamak için almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata değer mi?

Bence fiyat güzel. Hoca kullanım da önemli. Şimdi kullanıcının temiz mi kullanmış falan, onun dışında önerilen fiyat baya iyi.

Merhaba arkadaşlar,

Yazılım sorunları vs. vardı Dell G15 serisinde diye duydum.

Bence fiyat güzel. Hoca kullanım da önemli. Şimdi kullanıcının temiz mi kullanmış falan, onun dışında önerilen fiyat baya iyi.
gayet temiz kullanıldı, tanıdığım bildiğim biri, sadece birkaç yerde kronik sorunu olduğu söylendi ondan sizlere sordum. kullanan kişi de adobe kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ben ek olarak cod ve nsf oynayacağım.

hocam aradaki fark nelerdir. ben işlemci farkı gördüm sadece

Yazılım sorunları vs. vardı Dell G15 serisinde diye duydum.
aynen hocam bende gördüm onları ondan dolayı soru işereti var kafamda, yoksa laptop çok temiz 1 yıl da garanti devam ediyor.

gayet temiz kullanıldı, tanıdığım bildiğim biri, sadece birkaç yerde kronik sorunu olduğu söylendi ondan sizlere sordum. kullanan kişi de adobe kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ben ek olarak cod ve nsf oynayacağım.

hocam aradaki fark nelerdir. ben işlemci farkı gördüm sadece

aynen hocam bende gördüm onları ondan dolayı soru işereti var kafamda, yoksa laptop çok temiz 1 yıl da garanti devam ediyor.
Kardeşim yazılım sorunu kanser düzgün Windows kurulmuyor. Cihaz tv grubunda yakasilkiyorlar Bir arkadaşa demiş ki teknik servis bizim cihazlarımız Windowsa uygun değil Unbuntu kur şaka gibi iyi düşün derim .Onun dışında evet işlemci farkı var sadece genel olarak aynı özelliklerde.

Son düzenleme:
Cihazın sıfırı 45 bin TL. İkinci elinin 44 bin olması nasıl iyi hocam?

Sadece yükseltme yapmak zor diye biliyorum cihazın içinin karmaşık yapıya sahip olması nedeniyle, onun haricinde güzel cihaz.

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim.
farklı ve sıfır bir cihaz olması daha mantıklı geldi.