gayet temiz kullanıldı, tanıdığım bildiğim biri, sadece birkaç yerde kronik sorunu olduğu söylendi ondan sizlere sordum. kullanan kişi de adobe kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ben ek olarak cod ve nsf oynayacağım.
gayet temiz kullanıldı, tanıdığım bildiğim biri, sadece birkaç yerde kronik sorunu olduğu söylendi ondan sizlere sordum. kullanan kişi de adobe kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ben ek olarak cod ve nsf oynayacağım.
hocam aradaki fark nelerdir. ben işlemci farkı gördüm sadece
aynen hocam bende gördüm onları ondan dolayı soru işereti var kafamda, yoksa laptop çok temiz 1 yıl da garanti devam ediyor.
Kardeşim yazılım sorunu kanser düzgün Windows kurulmuyor. Cihaz tv grubunda yakasilkiyorlar Bir arkadaşa demiş ki teknik servis bizim cihazlarımız Windowsa uygun değil Unbuntu kur şaka gibi iyi düşün derim .Onun dışında evet işlemci farkı var sadece genel olarak aynı özelliklerde.
https://shbd.io/s/FAyvsYdI ( Adam 38-39'a okeyim diyor gerekli testleri yapıp alırsınız.)
İlanlari örnek olarak attim testleri yapıp sağlam olduğunu anlamak sizin sorumluluğunuzda kaldı ki sıfır olarak bile daha iyileri var G15'den.