Bütçe
50.000 TL

Raptor

Gelişen
Güçlü bir laptopa ihtiyacım var. Fiyatlar da uçuk olduğu için almışken en iyisini almaya çalışıyorum. Görüntü işleme ve oyun oynamak için kullanılacak. Şu an aklımda linkteki laptop var. Forumda çoğu kişi GameGaraj önermiş fakat aklıma bir türlü yatmayan bir marka kendisi. Marka olarak uzun zamandır varlar ama laptop piyasasında çok duymadım. Gerçekten alınır mı? Almışken sorunsuz bir şey de almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat ve özellik bakımından Game Garaj çok daha mantıklı kalıyor ama işte ilk mesajda yazdığım gibi, güvenilir midir acaba? Sorun yaşar mıyım, emin olamıyorum.

5080 modelini kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Başka bir marka önerin derseniz de ona göre öneririm. Ayıplı mal çıkarsa da teknik servisleri iyi bir marka.

5080 modelini kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Başka bir marka önerin derseniz de ona göre öneririm. Ayıplı mal çıkarsa da teknik servisleri iyi bir marka.

Önceki mesajımda teşekkür etmeyi unuttum. Öncelikle teşekkürler. Attığınız Acer marka laptopta RAM ve SSD gözüme az geldi, onun dışında parçalar iyiydi. O tarz markalar daha çok aklıma yatıyor.

Önceki mesajımda teşekkür etmeyi unuttum. Öncelikle teşekkürler. Attığınız Acer marka laptopta RAM ve SSD gözüme az geldi, onun dışında parçalar iyiydi. O tarz markalar daha çok aklıma yatıyor.

Laptoplar her gün zamlanıyor, en çok da bu tür markalar etkileniyor. Game Garaj zaten tüm Türk markaları gibi başka markalara yaptırıyor. Bana göre en büyük farkı Clevo kasa yerine Tongfang kasa kullanmaları. Pişman etmez ama ben marka istiyorum derseniz ya üstteki Acer'ı ya da alttaki ASUS'u öneririm.