Bütçe
45.000-55.000 TL
Fazlasıyla kötü bir zaman, RAM krizi nedeniyle GPU, SSD, RAM fiyatları uçuşta. Parça kovalayacaksınız, tekte hepsini alıp birleştirmek eskisi kadar kolay olmaz.
O da hiç basit olamayacak ama parçaları aklıma kazırsam belki temmuz, ağustos gibi fiyatlar biraz düşer ve alırım.

Aileni ikna edebilirsen yukarıda attıklarıma bakabilirsin. Kastettiğin mağazalardan bilgisayar alınmaz.
Sistem güzel duruyor. Ailemi ikna etme süreci bayağı uzun zaman alacak, o zamana kadar fiyatlar daha stabilleşir umarım.

O da hiç basit olamayacak ama parçaları aklıma kazırsam belki temmuz, ağustos gibi fiyatlar biraz düşer ve alırım.

Sistem güzel duruyor. Ailemi ikna etme süreci bayağı uzun zaman alacak, o zamana kadar fiyatlar daha stabilleşir umarım.
O iş biraz zor. Dünya genelinde biraz düşse bile burası Türkiye. Hafif düşüşlerin bizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Belki birazcık düşer. Benim tavsiyem yavaş yavaş toplamaya başlamanız.

@sadoshima, 5060Ti 16GB + 7500F 50.158TL ;

Ram tercihini Patriot 6000/30 olarak ayarla.

Monitör;

Bütçe artarsa;

@sadoshima, 5060Ti 16GB + 7500F 50.158TL ;

Ram tercihini Patriot 6000/30 olarak ayarla.

Monitör;

Bütçe artarsa;
Hocam bu sistem guzel duruyor. Ama SSD hakkinda pek iyi duyumlar almadim. Reddit'te DRAM olmadigindan hizlarin cabucak coktugunden bahsediyorlar. Siz ne dusunuyorsunuz?

@348375 sisteme bir gecede 7000 TL zam gelmis.

Son düzenleme: