isimsizman
Uzman
Anladım hocam. O halde S26 Plus almaya çalışacağım. Fiyatı umarım çok yüksekten çıkmaz ve bayağı aşağı iner. Aşağı indiği zaman alacağım 55 bin bandına gelsin. Düz 26 çok hızlı bitecektir şarjı. Teşekkürler bilgiler için.
Tabii bu kadar büyük bir bütçede karar verirken insan gerçekten istediği telefonu almalı. O yüzden haklısınız.55k gibi bir bütçede gönlün ve isteğin Samsung'dan yana ise S25+ al.
Xiaomi'nin üst segmentleride çok başarılı ve iyi ama ben şahsen insanın daha çok istediği markayı alması tarafındayım.(yazını tam okuyamadım kaçırdığım yer varsa kusura bakma)
Hocam size sormak isterim siz nesini premium bulmadınız Xiaomi'nin? Iphone kopyası arayüzü olduğu doğrudur fakat size premium hissiyat vermeyen neydi? Hangi telefonu kullandınız Xiaomi'den ayrıca.iPhone ve Samsung iki markayı da kullanıyorum, acaba ön yargılı mıyım diyerek Snapdragon işlemcili Xiaomi bazı modelleri kullandım. Samsung gibi premium hissi vermiyor, kamera tasarımında Samsung modellerine alışkın olduğum için Xiaomi bir tuhaf geliyor. Yazılım olarak sorarsan Samsung bir tık daha başarılı bence. Şöyle de bir durum var göz ardı edemem herkesin kullandığı cihaz kendine kusursuz.
Son düzenleme: