Bütçe
45.000-55.000 TL

burakmurat1

Çalışkan
Merhaba, 45-55 bin TL bandında OEM sistem önerebilir misiniz?
Sadece oyun oynamak için kullanacağım. Şu anlık sadece LoL oynuyorum ancak güncel oyunları da oynamak isterim tabii ki. Toplama konusunda bilgim sıfır olduğu için yardımlarınızı talep ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Mümkünse İtopya'dan almak istiyorum çünkü 5 taksit yapıyorlar vade farksız. Bu avantajı sunan diğer sitelerden de olabilir tabii.

Merhaba, 45-55 bin TL bandında OEM sistem önerebilir misiniz?
Sadece oyun oynamak için kullanacağım. Şu anlık sadece LoL oynuyorum ancak güncel oyunları da oynamak isterim tabii ki. Toplama konusunda bilgim sıfır olduğu için yardımlarınızı talep ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Mümkünse İtopya'dan almak istiyorum çünkü 5 taksit yapıyorlar vade farksız. Bu avantajı sunan diğer sitelerden de olabilir tabii.
İtopya'dan alma sorun çıkarsa uğraşırsın durursun. O kadar tuhaf bir firma.

Şu an Ziraat Karta peşin fiyatına 5 taksit, Word Karta 6 taksit yapıyor.

@Ayhan Dönmez hocam anakartı onaylarsa alınır.

İkinci sistem:

Ekran görüntüsü 2026-04-03 144825.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ziraat karta peşin fiyatına 5 taksit, Word karta 6 taksit yapıyor.

@Ayhan Dönmez hocam anakartı onaylarsa alınır.

1775216840999.webp

Bu bütçelerde B650M-R, B650M-K, B850M-K varken bunlara yanaşmam şahsen. AM5 risk her zaman, bilmeyen adam kartı ayarlayıp da uğraşamaz. Hazır sistemleri ben genel olarak çok tasvip etmiyorum, çok şansa kalıyor. Yorum yapmak güç. Kart beni alma, diye bağırıyor zaten.

Alıp dener, sorun çıkarsa iade eder. Ben de olsam böyle yaparım kendi adıma. Tekte halletmek istiyorsa da dediğim modellere yönelecek.

Eki Görüntüle 238273

Bu bütçelerde B650M-R, B650M-K, B850M-K varken bunlara yanaşmam şahsen. AM5 risk her zaman, bilmeyen adam kartı ayarlayıp da uğraşamaz. Hazır sistemleri ben genel olarak çok tasvip etmiyorum, çok şansa kalıyor. Yorum yapmak güç. Kart beni alma, diye bağırıyor zaten.

Alıp dener, sorun çıkarsa iade eder. Ben de olsam böyle yaparım kendi adıma. Tekte halletmek istiyorsa da dediğim modellere yönelecek.

Bütçe ve taksit durumları bozuyor işi yoksa bu fiyata daha iyi sistemler var. Tekrar güncelledim ikinci sistemi ekledim bakar mısınız hocam. @Ayhan Dönmez.

Bütçe ve taksit durumları bozuyor işi yoksa bu fiyata daha iyi sistemler var.

Ben her zaman şunu savunuyorum. Bu adamlar bu sistemlerin reklamını iyi hoş, güzel yapıyor. Peki kendileri alıp kullanır mı acaba? Ya da yüzüne bakarlar mı? Merak ettiğim kısım orası. Ben şahsen kendi adıma kullanmayacağım bir sistemi başkasına önermem. Ama bu editörler bunu yapıyor. Kızdığım nokta orası.

Bütçe ve taksit durumları bozuyor işi yoksa bu fiyata daha iyi sistemler var. Tekrar güncelledim ikinci sistemi ekledim bakar mısınız hocam. @Ayhan Dönmez.

1775217317802.webp
1775217352745.webp

@X99 Bu şekilde iletmişler, Fason üretim. Benim yapacağım hareket alıp sistemi denemek olurdu. B850 dediğine göre bu da Colorful herhalde. Sistem detayı net bulamadım. Alınmaz değil, 50K bandına bu tarz sistemler alınabilir. Alıp deneyecek, sorun olursa konu açacak. Çözemezsek iade yoluna gidecek. Bir kayıp yok yani.

Ben her zaman şunu savunuyorum. Bu adamlar bu sistemlerin reklamını iyi hoş, güzel yapıyor. Peki kendileri alıp kullanır mı acaba? Ya da yüzüne bakarlar mı? Merak ettiğim kısım orası. Ben şahsen kendi adıma kullanmayacağım bir sistemi başkasına önermem. Ama bu editörler bunu yapıyor. Kızdığım nokta orası.

Mümkün değil kullanmazlar, ikinci sistemi ekledim 9 taksit için bu da olmazsa artık 3 taksit sağlam B650M-Rli sistem önereceğim.

Eki Görüntüle 238277Eki Görüntüle 238279

@X99 bu şekilde iletmişler, fason üretim. Benim yapacağım hareket alıp sistemi denemek olurdu. B850 dediğine göre bu da Colorful herhalde. Sistem detayı net bulamadım. Alınmaz değil, 50k bandına bu tarz sistemler alınabilir. Alıp deneyecek, sorun olursa konu açacak. Çözemezsek iade yoluna gidecek. Bir kayıp yok yani.

Soru cevapla özellikleri alıp ekledim hocam.