Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
İlk kez bir öneride bulunacağım.
Eksikleri var ise söyleyin.
- Makaleler
- 23
Güzel öneri. Fakat ben bunu alırdım. 4060 olmasına bakma kasa kalitesi çok daha üstün Lenovoya göre.İlk kez bir öneride bulunacağım.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Güzel öneri. Fakat ben bunu alırdım. 4060 olmasına bakma kasa kalitesi çok daha üstün Lenovo'ya göre.
Bütçeyi aşıyor diye önermedim bazılarını. Ama bu da güzel vallahi
talongod
Üstün
Bütçe içerisinde en mantıklı model. Birileri gelip anakart yanma bahanesi de üretemez, çünkü AMD işlemci.
hmz4hsg
Yetkin
İlk kez bir öneride bulunacağım.
Bütçe içerisinde en mantıklı model. Birileri gelip anakart yanma bahanesi de üretemez, çünkü AMD işlemci.
4070 olması ilgimi çekti ama 12 GB RAM çok düşük. Ayrıca bu cihaz için anakart kronik arızalı diyorlar.
Benim aklımdaki model: https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bu model için de hall sensörü kronik diyorlar.
talongod
Üstün
4070 olması ilgimi çekti ama 12 GB RAM çok düşük. Ayrıca bu cihaz için anakart kronik arızalı diyorlar.
Benim aklımdaki model: https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bu model için de hall sensörü kronik diyorlar.
Şimdi hocam dediklerinize tek tek cevap vereyim.
1. olarak 12 RAM olmasına bakmayın, sonradan yükseltme yapabilirsiniz, ancak 4060'dan 4070 geçemezsiniz.
2. olarak anakart kronik arızası yok Türkiye'de. O daha çok Hindistan pazarında görülen bir sorun, ve çoğunlukla Intel işlemci laptoplarda oluyor.
3. olarak da hall sensor kronik sorunlu olanlar S0 ve R0 modelleri. S1 de de görülmüş, ancak çok nadir. Asıl kronik model değil.
Bir de şöyle belirteyim, bende de HP Victus 16 S1011NT var.
hmz4hsg
Yetkin
1. olarak 12 RAM olmasına bakmayın, sonradan yükseltme yapabilirsiniz, ancak 4060'dan 4070 geçemezsiniz.
Haklısınız ama direkt olarak ekstra RAM alacak bütçem yok, bir süre idare etmem gerekecek. 4070 beni çok cezbediyor eğer gerçekten anakart sorunu yoksa.
3. olarak da hall sensor kronik sorunlu olanlar S0 ve R0 modelleri. S1 de de görülmüş, ancak çok nadir. Asıl kronik model değil.
Bir de şöyle belirteyim, bende de HP Victus 16 S1011NT var.
Anladım, seçeneklerim arasında kalmaya devam edecek. Peki kullandığınız cihazın sıcaklık durumları nasıl? Çok ısınıyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
talongod
Üstün
Haklısınız ama direkt olarak ekstra RAM alacak bütçem yok, bir süre idare etmem gerekecek. 4070 beni çok cezbediyor eğer gerçekten anakart sorunu yoksa.
Anladım, seçeneklerim arasında kalmaya devam edecek. Peki kullandığınız cihazın sıcaklık durumları nasıl? Çok ısınıyor mu?
Ayrıca tek slot 12 GB RAM. Sonradan yükseltme yapması daha kolay. Her elektronik cihazda sorun olabilir. Baktınız sorunlu, iade edersiniz. Aldığınız başka bir laptopta da bu durumu yaşayabilirsiniz.
Benim cihaz fazlasıyla soğuk çalışıyor. CPU belli başlı yerlerde 90 derece gördüm. Genellikle 80-85 civarı geziyor AAA, yüksek grafik oyunlarda.
Son düzenleyen: Moderatör:
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Ayrıca tek slot 12 GB RAM. Sonradan yükseltme yapması daha kolay. Her elektronik cihazda sorun olabilir. Baktınız sorunlu, iade edersiniz. Aldığınız başka bir laptopta da bu durumu yaşayabilirsiniz.
Benim cihaz fazlasıyla soğuk çalışıyor. CPU belli başlı yerlerde 90 derece gördüm. Genellikle 80-85 civarı geziyor AAA, yüksek grafik oyunlarda.
Bende de Casper Excalibur G870 var.
Soğutmasını aşırı beğendim buz gibi tutuyor.
Grafikler ultrada sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.