Arkadaşlar, kardeşime laptop bakıyorum da uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum. Günlük kullanıma uygun ev/ofis laptopu önerebilir misiniz? Maksimum oynanacak oyun Roblox, onun dışında aman aman bir iş yapılmayacak; aktif olarak derslerini takip edebilsin yeter.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000 TL
Hocam bilindik marka olursa daha iyi olur.
Peter Griffin 30
Uzman
Peter Griffin 30
Uzman
Bütçeyi aşan saçma sapan bir model değil. Gayet alakalı.
Muhtemelen kardeşi 13 yaşlarında ve o laptop evden çıkmayacak.
Kardeşim 13 yaşında değil, oyun laptoplarını da önermezseniz sevinirim.Bütçeyi aşan saçma sapan bir model değil. Gayet alakalı.
Muhtemelen kardeşi 13 yaşlarında ve o laptop evden çıkmayacak.
Peter Griffin 30
Uzman
20 yaşında Roblox oynamıyor herhalde kardeşin?Kardeşim 13 yaşında değil, oyun laptoplarını da önermezseniz sevinirim.
Attığım model oyun değil ofis laptopu olarak pazarlansa da bir şeyi değişmeyecek.
Ya dostum uçak kaldırır gibi fan sesiyle uğraşmasını istemiyorum ayrıca 30 yaşındaki adamda oynar robloxu 10 yaşında da bunun skalası mı var? Birde bu paraya 3050 mi alacağım zaten ekran kartıyla işi yok hadi işi oldu evde sistem var her şeyi kaldıracak. Kendince oyalansın diye alacağız işte zaten almış başını gitmiş şu fiyatlara şu laptoplar ayıp yani yuh.20 yaşında Roblox oynamıyor herhalde kardeşin?
Attığım model oyun değil ofis laptopu olarak pazarlansa da bir şeyi değişmeyecek.