Bütçe
45.000 TL
Ya dostum uçak kaldırır gibi fan sesiyle uğraşmasını istemiyorum ayrıca 30 yaşındaki adamda oynar robloxu 10 yaşında da bunun skalası mı var? Birde bu paraya 3050 mi alacağım zaten ekran kartıyla işi yok hadi işi oldu evde sistem var her şeyi kaldıracak. Kendince oyalansın diye alacağız işte zaten almış başını gitmiş şu fiyatlara şu laptoplar ayıp yani yuh.
İsteyen istediği oyunu oynar ona karışamam Roblox genelde çocukların oynadığı bir oyun olduğu için genelleme yaptım.
Fiyatı ben belirlemiyorum o konuda yapabileceğim bir şey yok. Ayrıca ses yapacak bir laptop değil donanımı zaten giriş seviyesi yüksek grafikli bir oyun oynamadığı sürece çıtı çıkmaz. Özellikle ince, yüksek batarya ömrüne sahip bir cihaz önerisi isteseydiniz önermezdim zaten.

İsteyen istediği oyunu oynar ona karışamam Roblox genelde çocukların oynadığı bir oyun olduğu için genelleme yaptım.
Fiyatı ben belirlemiyorum o konuda yapabileceğim bir şey yok. Ayrıca ses yapacak bir laptop değil donanımı zaten giriş seviyesi yüksek grafikli bir oyun oynamadığı sürece çıtı çıkmaz. Özellikle ince, yüksek batarya ömrüne sahip bir cihaz önerisi isteseydiniz önermezdim zaten.
Hocam tuf/rog serisi oyun serisidir. Ben oraya ev/ofis yazdım. Ayrıca zamanında rog laptop kullandım en az seciyedeykende kendi kendine fan açılıyordu ayrıca ASUS’un oyun laptoplarıyla kötü geçmişim var.