Bütçe
40.000-45.000 TL

a_ret

Üyecik
Herkese iyi sosyaller. Şuna iPhone X 256 GB kullanıyorum ama artık miladı doldu, telefon değiştireceğim. Android almak istedim, bütçe maksimum 40-45k. Şimdi aklımda olan cihazlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 14
POCO F8 Pro

Mi 14 ile Mi 15'in kamerası hemen hemen aynı diye düşünüyorum. Ufak tefek değişiklikler var. Xiaomi 14 şu an 39k'ya bulunuyor, Mi 15 ise 55k bandında. Araştırdığımda sadece işlemci ve benim için önemsiz şeylerin değiştiğini gördüm; misal boyut vs. Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam S25 de tercih edebilirsiniz 2K daha verip. Xiaomi 15 guzel cihaz ama uzun omurlulugu ele alirsak Xiaomi'nin yazilimi pek iyi degil.

Hocam Samsung istemiyorum ya pek sevemiyorum şöyle ben 4 5 yok idare etse yeter.

Ama hocam arada 16k oynuyor sizce değer mi evet güçlü ama 14 de snapdragon gen 3 var yani boru değil af edersin.

Cihazdan beklentiniz ne? Oyun mu oynamak daha önemli yoksa iyi fotoğraflar çekmek mi? Cihazın büyük olması mı daha iyi yoksa küçük olması mı?

Eğer hem performanslı, hem arayüzü kullanıcı dostu olan ve ele sığan, kamerası fiyatına göre iyi bir cihaz istiyorsan Samsung s serisini düşünebilirsin. Uzun süre Xiaomi kullanan biri olarak Xiaomi önermiyorum. Hele ki iPhone dan geçiyorsan attan inmiş gibi hissedersin :)

Hocam Samsung istemiyorum ya pek sevemiyorum şöyle ben 4 5 yok idare etse yeter.

Ama hocam arada 16k oynuyor sizce değer mi evet güçlü ama 14 de snapdragon gen 3 var yani boru değil af edersin.
Sunduğun seçeneklere göre 15 güncellik açısından dedim o parayı vermek istemiyorsan 14' alınır.

Herkese iyi sosyaller. Şuna iPhone X 256 GB kullanıyorum ama artık miladı doldu, telefon değiştireceğim. Android almak istedim, bütçe maksimum 40-45k. Şimdi aklımda olan cihazlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 14
POCO F8 Pro

Mi 14 ile Mi 15'in kamerası hemen hemen aynı diye düşünüyorum. Ufak tefek değişiklikler var. Xiaomi 14 şu an 39k'ya bulunuyor, Mi 15 ise 55k bandında. Araştırdığımda sadece işlemci ve benim için önemsiz şeylerin değiştiğini gördüm; misal boyut vs. Sizce ne almalıyım?
Çin cihazlarının hiç birine o para verilmez, S25 veya S24+ alın.

Xiaomi 15
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 14
POCO F8 Pro

15T Pro alın.

Çin cihazlarının hiç birine o para verilmez, S25 veya S24+ alın.
Samsung cihaz istemediğiniz söylemiş.