45.000 TL civarı telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hazernag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
45000

hazernag

Yetkin
Güncel telefonum S20 FE ve kötü durumda. Sizin önerebileceğiniz 256 GB telefon var mı? Ben Samsung S24 ve iPhone 14 arasında kaldım.

Xiaomi sevmem ama isterseniz şunada bakabilirsiniz.

İphone takıntınız yoksa S24+ daha mantıklı.

Son düzenleme:
Hocam ben bu şekil satıcılara güvenemiyorum. Bi aksilik çıkınca sözleşmede açığı kullanıp üstlenmemezlik yapabiliyorlar.

Hocam ben bu şekil satıcılara güvenemiyorum. Bir aksilik çıkınca sözleşmede açığı kullanıp üstlenmemezlik yapabiliyorlar.

Epeyimi kastetdiniz? Epey satıcı değil Akakçe gibi bir karşılaştırma sitesi. Oradan satıcıyı siz seçiyorsunuz.

Bende 14t Pro öneririm fiyatına göre oldukça iyi özellikleri var bende 13t kullanıyorum arayüzün darlamaları dışında gayet memnunum.

Bende 14t Pro öneririm fiyatına göre oldukça iyi özellikleri var bende 13t kullanıyorum arayüzün darlamaları dışında gayet memnunum.

İşte beni asıl korkutan da arayüz hocam.

İşte beni asıl korkutan da arayüz hocam.

Yani arayüz bence son kullanıcıya uygun fakat Launcher falan değiştirme konusunda Xiaomi tasma takıyor resmen. Sadece ben olucağım hayatında der gibi Launcher kullanırsan navigasyon çubuğu yok falan diyor onun dışında AOD, kilit ekranı AI hareketlendirme falan çok iyi bence. AOD şarjı çok az etkiliyor onu da iyi ayarlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…